ΑΡΗΣ

Τυπικό του Σολτάνι με Αντάλιασπορ

Τυπικό του Σολτάνι με Αντάλιασπορ
INTIME SPORTS

Ο Καρίμ Σολτάνι μπορεί να μην είχε και την καλύτερη χρονιά στον Άρη ωστόσο όπως αποδείχθηκε δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του την τουρκική Αντάλιασπορ

Η τουρκική Αντάλιασπορ θα πρέπει να θεωρείται ήδη η επόμενη ομάδα του Καρίμ Σολτάνι μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Άρη.

Ο Γαλλοαλγερινός ακραίος επιθετικός έχει ολοκληρώσει ήδη τις συζητήσεις του με την διοίκηση της Αντάλιασπορ μετά από τριήμερη παρουσία στην Αττάλεια και αφού πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις.

Ένα ταξίδι για τον Σολτάνι που έγινε μετά από σχετική άδεια που εξασφάλισε τόσο από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης όσο και από τον Μανουέλ Μασάδο.

Το μόνο που φαίνεται να απομένει για την επικύρωση της μεταγραφής του στην τουρκική Αντάλιασπορ είναι η οριστικοποίηση της συμφωνίας μέσω της σχετικής ανακοίνωσης.

Ο Σολτάνι ωστόσο με την ολοκλήρωση της τριήμερης άδειάς του για να βρεθεί στην Αττάλεια και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Όπως συνέβη και με τον Ντάρσι Νέτο με τον Βραζιλιάνο να αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του αφού αναχωρεί για την πατρίδα του και όπως δεν κρύβει πολύ δύσκολα να βρίσκεται στο ρόστερ του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νέτο μπορεί να έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ΠΑΕ Άρης αλλά όπως όλα δείχνουνε οι δύο πλευρές θα βρούνε την φόρμουλα του διαζυγίου τους μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας.

Στο αγωνιστικό τέλος κομμάτι και στις προπονήσεις συντήρησης ο Μασάδο έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για την αυριανή ημέρα λόγω της Πρωτομαγιάς και τους περιμένει και πάλι μεθαύριο στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για λίγες ακόμα προπονήσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ