ΑΡΗΣ

Τριανταφυλλάκος: "Η ομάδα έχει δεθεί"

Τριανταφυλλάκος: "Η ομάδα έχει δεθεί"

Αισιόδοξος για το μέλλον του Άρη εμφανίστηκε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, έχει ηρεμία και απέχει μόλις 5 βαθμούς από τα πλέι οφ.

Πιο δεμένη, πιο ήρεμη και με μεγαλύτερη ηρεμία ομάδα είναι πλέον ο Άρης σύμφωνα με δηλώσεις του Βασίλη Τριανταφυλλάκου στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΑΡΗΣ FM 92.8".

Ο νεαρός επιθετικός, μίλησε για τις προτάσεις που είχε το καλοκαίρι, την επιλογή του να έρθει στον Άρη, τους ταλαντούχους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα, αλλά και τα παιχνίδια που έρχονται.

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού: "Τις προηγούμενες φορές που πήρα λεπτά συμμετοχής η ομάδα δεν πέτυχε το στόχος της. Με τη χθεσινή παρουσία τη δική μυ και της ομάδας πετύχαμε μία μεγάλη νίκη και με ανατροπή στο σκορ. Πέρσι στην ομάδα που έπαιζα αγωνιζόμουν πίσω από τον επιθετικό, περιφερειακός επιθετικός. Μου αρέσει να σουτάρω, να πασάρω στους συμπαίκτες μου για να σκοράρουν αυτοί".

Για το επιθετικό πρόσωπο που επέδειξε ο Άρης: "Ήταν ένας πολύ επιθετικός Άρης, κάναμε πολλές τελικές προσπάθειες. Η μπάλα μπήκε έστω και στο τέλος. Νομίζω ότι μπήκα στη κατάλληλη ώρα".

Για τον Νέρι Καστίγιο: "Ο Νέρι είναι μεγάλης κλάσης ποδοσφαιριστής. Συνεργαστήκαμε άψογα. Δουλεύουμε καθημερινά για να το πετύχουμε αυτό".

Για την μεταγραφή του στον Άρη: "Πιστεύω ότι είναι φανταστικά. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Είμαστε δεμένοι μεταξύ μας. Όσα λέγονται ότι συμβαίνουν μεταξύ μας είναι ψέματα. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα, όλοι οι παίκτες με βοήθησαν και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό.

Προέρχομαι από τρία ‘γεμάτα’ χρόνια στην τρίτη εθνική και αυτό είναι κάτι που με βοήθησε γιατί όταν ήρθα στον Άρη είχα κάποιες εμπειρίες με τα παιχνίδια που έκανα, σε ένα επίπεδο που ήταν ένα καλό".

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που επίσης ξεχωρίζουν: "Από την αρχή η ομάδα πήρε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η αρχή έγινε με τον Γιαννιώτα, μετά μπήκε ο Κατίδης, τώρα ήρθα εγώ, ακολουθεί ο Κανούλας, ο Τοπούζης, υπάρχουν και άλλα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν".

Για την ευκαιρία που έχασε: "Θα ήταν ένα εκπληκτικό γκολ αν έμπαινε αλλά βρήκε στο δοκάρι".

Για την ψυχολογία στο ματς με τον Λεβαδειακό: "Βλέπαμε ότι η ομάδα πίεζε και κάποια στιγμή θα ερχόταν το γκολ. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην μπει. Ήρθε τελικά έστω και στο 89’".

Για το κλίμα στην ομάδα: "Η ομάδα έχει δεθεί μεταξύ της, έχει μία ηρεμία, δείχνει χαρακτήρα και βλέπουμε ότι έχουμε τελικές προσπάθειες. Η ομάδα έχει γίνει πολύ επιθετική".

Για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη: "Απέχουμε μόλις τέσσερις βαθμούς από την πεντάδα και την Ευρώπη. Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι τώρα για την Ξάνθη και πάμε για τη νίκη".

Για τις προτάσεις που είχε το καλοκαίρι: "Είχα προτάσεις από πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Από την αρχή οι άνθρωποι του Άρη με πίστεψαν, με ήθελαν πολύ στην ομάδα και πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ