ΑΡΗΣ

Τρία γκολ μετά από 37 χρόνια!

Τρία γκολ μετά από 37 χρόνια!
Πανηγυρική 2011-2012 INTIME SPORTS

Ο Άρης πήρε μεγαλειώδη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1, αριθμός τερμάτων ο οποίος είχε να επιτευχθεί από το 1974-75 (videos)!

Ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε απότομα στον πλανήτη Άρη την Κυριακή το βράδυ γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-1 από την ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Αυτή η νίκη εκτός από βαθμολογικό και ψυχολογικό ενδιαφέρον για τη συνέχεια έχει και ιστορικό, αφού οι κίτρινοι είχαν να βάλουν πάνω από δυο γκολ στους πράσινους στο πρωτάθλημα εδώ και 37 χρόνια!

Συγκεκριμένα ήταν την περίοδο 1974-1975 όταν ο Άρης κέρδισε με 5-3 τον Παναθηναϊκό με χατ τρικ του Σταυρίδη (17', 55',82') και τέρματα των Ναλμπάντη (44') και Ανανιάδη (64').

Η επόμενη μεγάλη νίκη του Άρη ήταν 13 χρόνια μετά όταν και νίκησε με 2-0 το "τριφύλλι" με τους Ανανανιάδη και Μπαλή.

Σεζόν 1978-792-0

Άρης (Τσατσέφσκι): Παντζιαράς, Φοιρός, Βένος, Πάλλας, Μπαλής, Σεμερτζίδης, Κούης, Σκόμποε, Ζήνδρος, Ζελίδης, Ανανιάδης.

Παναθηναϊκός (Πετρόπουλος): Κωνσταντίνου, Στεφανάκης, Κόβης, Κίζας, Γιαννακούλας, Γονιός, Βακάλης, Τερζανίδης, Λιβαθινός, Γκόμες, Κουρόπουλος (Βάγκνερ)

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Ανανανιάδης και Μπαλής

Σεζόν 1980-812-0

Άρης (Βίτσαν): Παντζιαράς, Φοιρός, Βένος, Μόκαλης, Πάλλας (Τζιφόπουλος), Μπαλής, Σεμερτζίδης, Κούης, Ζελιλίδης, Τσιριμώκος, Ζήνδρος.

Παναθηναϊκός (Παπαεμμανουήλ): Κωνσταντίνου, Καψής, Καρούλιας, Κόβης, Ζιάκος, Λιβαθινός, Ρότσα, Δεληκάρης (Υφαντίδης), Αντρεούτσι, Άλφαρο (Τερζανίδης), Νικολάε.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι Κούης και Τσιριμώκος, με αυτή να είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μετά το 1974-75 όπου ο Άρης πήρε κεφάλι δυο τερμάτων με δυο γκολ από το ημίχρονο.

Σεζόν 1987-882-0

Άρης (Πρόκοπ): Κατσιαούνης, Τζιφόπουλος, Τζιόλας, Χατζηνικολάου, Μουστακίδης (Μπουγιουκλής), Σαμώλης, Μπαλής, Γκονζάλες, Κούης, Γιουκούδης (Μουρατίδης), Δημητριάδης.

Παναθηναϊκός (Δανιήλ): Μήνου, Χατζηαθανασίου, Καλιτζάκης (Δημόπουλος), Μαυρίδης, Πατσιαβούρας, Βασιλείου, Γεωργαμλής (Ρότσα), Αντωνίου, Βλάχος, Σαραβάκος, Δημόπουλος.

Σέρχιο Γκονζάλες το 1-0 και το 2-0 ο Βασίλης Δημητριάδης

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ