ΑΡΗΣ

Το σαββατοκύριακο του Βιόλα

Το σαββατοκύριακο του Βιόλα
Βιόλα

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θέλει να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό την απόκτηση του επιτελικού μέσου με τον Νικολάς Βιόλα να αποτελεί την πρώτη επιλογή από την στιγμή που δεν τίθεται πλέον θέμα Σουμπίνιο.

Η απόφαση του Σουμπίνιο να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του Αζερμπαϊτζάν ανάγκασε τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης να κινηθούνε εκ νέου για τον Νικολάς Βιόλα.

Τον 24χρονο Ιταλό χαφ που μπορεί να συμμετέχει στην προετοιμασία της Παλέρμο ωστόσο τα δικαιώματά του είναι από 50% με την Ρετζίνα που ήταν η προηγούμενη ομάδα του.

Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι ότι η Παλέρμο δεν είναι αρνητική να παραχωρήσει τον Βιόλα με την μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα, και στην προκειμένη τον Άρη, σε αντίθεση με την Ρετζίνα που είναι υπέρ της πώλησής του.

Όπως και να έχει στον Άρη και δεδομένης της πίεσης του χρόνου, αφού μόνο λίγος δεν χάθηκε στην περίπτωση του Σουμπίνιο, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουνε το ναι από τις Παλέρμο και Ρετζίνα για την απόκτηση του Βιόλα. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει κίνηση για την εναλλακτική λύση που έχει ξεχωρίσει.

Κι όσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις εκείνη που δείχνει πιο προχωρημένη από τους Έλληνες κάτω των 24 ετών είναι αυτή του Γιώργου Σαρρή που ανήκει στον Εργοτέλη με τις συζητήσεις να είναι ιδιαίτερα προχωρημένες τις τελευταίες μέρες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το ρεπό του τελευταίου διημέρου έπειτα από την επιστροφή της αποστολής ο Γιάννης Χατζηνικολάου είχε προγραμματίσει διπλή προπόνηση σήμερα για τους ποδοσφαιριστές του με παρόντα και τον νεαποκτηθέντα Σαλόζε Ουντότζι.

Ο Νιγηριανός όπως είναι επόμενο δεν θα ακολουθήσει άμεσα το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης καθώς έχασε όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα αφού ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα στην Σόφια με εκεί ομάδα.

Από εκεί και πέρα κι ενώ ο Άρης απέκτησε τον Ροκ Έλσνερ που αγωνιζόταν στην Σλασκ Βρότσλαβ η πολωνική ομάδα έχει κάνει πρόταση στον πρώην αρχηγό του Άρη Γρηγόρη Παπαζαχαρία για συμβόλαιο ενός έτους και βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ