ΑΡΗΣ

Βιόλα ναι μεν αλλά

Βιόλα ναι μεν αλλά
Βιόλα

Σουμπίνιο δεν υπάρχει πια για την ΠΑΕ Άρης με τον Νικολάς Βιόλα να φαντάζει ως η Νο1 επιλογή του Γιάννη Χατζηνικολάου για να αποτελέσει το 10άρι της νέας αγωνιστικής περιόδου εκτός και αν υπάρξει νέα ανατροπή.

Ο Σουμπίνιο έπαψε να αποτελεί την Νο1 επιλογή της ΠΑΕ Άρης για να αποτελέσει το 10άρι της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον Νικολάς Βιόλα να έχει πάρει την θέση του στην λίστα του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ωστόσο αν και ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο Αζερμπαϊτζάν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν να τηρούνε στάση αναμονής μέχρι να βάλει την υπογραφή του.

Το γεγονός αυτό φανερώνει ότι εμπιστεύονται το ρητό: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία», εκτός και αν ξέρουνε κάτι περισσότερο και για αυτό δεν δείχνουν διατεθειμένοι να περάσουν στην επόμενη λύση που είναι ο Βιόλα.

Στην περίπτωση δε του 24χρονου Ιταλού φέρεται τα τελευταία 24ωρα να έχει επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό ώστε να προχωρήσει ο δανεισμός του από την Παλέρμο με την οποία κάνει προετοιμασία και που έχει τα δικαιώματά του μαζί με την Ρετζίνα.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως δεν προχωράει το ενδιαφέρον της Εμπολι αλλά και της Τερνάνα στο οποίο πλέον προστέθηκε και αυτό της Μόντενα για την απόκτηση του Βιόλα. Την ίδια ώρα στην γειτονική χώρα γίνεται λόγος πως ο 24χρονος προτιμάει να μην βγει από τα σύνορα.

Όπως και να έχει ο Χατζηνικολάου επιθυμεί το θέμα με το 10άρι του να λήξει χθες ενώ αναμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι με τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει για τις θέσεις του δεξιού και αριστερού μπακ, κεντρικού μπακ και επιτελικού μέσου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το χθεσινό ρεπό του Σερραίου τεχνικού οι ποδοσφαιριστές του Άρη πρόκειται να επιστρέψουν σήμερα και πάλι στις προπονήσεις παρόντος και του Σαλόζε Ουντότζι που χθες το απόγευμα υπέγραψε το συμβόλαιό του και κάνει την πρώτη του προπόνηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ