ΑΡΗΣ

Το πήρε προσωπικά ο Ηλιάδης

Το πήρε προσωπικά ο Ηλιάδης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, θέλοντας να δώσει λύση στην εικόνα που παρουσίασε ο Άρης στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League όπου γνώρισε ισάριθμες ήττες χωρίς να ικανοποιήσει θα έχει σειρά επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, στην προσπάθειά του για αλλαγή εικόνας της ομάδας θα έχει σειρά επαφών με όλους τους εμπλεκόμενους.

Εικόνας που είχε σαν αποτέλεσμα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League η ομάδα της Θεσσαλονίκης να γνωρίσει ισάριθμες ήττες χωρίς να ικανοποιήσει. Για αυτό και επιθυμεί κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι να γίνει μία νέα αρχή.

Η αρχή έγινε χθες αργά το βράδυ με την πολύωρη συνάντηση που είχε με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Χατζηνικολάου όπου είχανε μία κουβέντα εφ΄ όλης της ύλης.

Σε αυτήν εκφράστηκε ο προβληματισμός του για την εικόνα της ομάδας και ζήτησε: «Πρέπει να αλλάξει εικόνα η ομάδα και να προχωρήσουμε», στέλνοντας το μήνυμά του από το επόμενο κιόλας παιχνίδι. Αυτό κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Σήμερα δε σειρά αναμένεται να πάρει ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Δημήτρης Μούτας ζητώντας και από αυτόν εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας. Μία εικόνα που για τον Άρη σε σχέση με τα πρώτα φιλικά της προετοιμασίας άλλαξε από το φιλικό με την Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μετά.

Ακόμη στις προθέσεις του Ηλιάδη σε τετ α τετ άμεσα και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να ακούσει και τις δικές τους εξηγήσεις και ενδεχομένως προβληματισμούς για τις δύο πρώτες εμφανίσεις που μόνο ικανοποιητικές δεν ήταν.

Για τον λόγο αυτό και δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμη και ο ίδιος στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και να μιλήσει μαζί τους εκτός και αν τελικά προτιμηθεί να γίνει μια σειρά από συναντήσεις στα γραφεία της ΠΑΕ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ