ΑΡΗΣ

Το οικονομικό και το αντίο του Μασάδο

Το οικονομικό και το αντίο του Μασάδο
INTIME SPORTS

Η λύση στο οικονομικό άνοιγμα που έχει προκύψει θεωρείται ως το υπ΄ αριθμόν Νο1 πρόβλημα για την ΠΑΕ Άρης και όχι η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Μανουέλ Μασάδο.

Αυτό που «καίει» την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης την επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας δεν είναι τίποτα άλλο από το οικονομικό άνοιγμα που υπάρχει.

Ένα θέμα που ήταν το πρώτο που απασχόλησε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης που ξεκίνησε λίγο μετά την λήξη της χθεσινής τελευταίας αναμέτρησης της χρονιάς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την Κέρκυρα και ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα.

Μεταξύ άλλων θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο ότι το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη θα προκρίνει την λύση της έκτακτης γενικής συνέλευσης μετά και τις συζητήσεις που είχανε τα μέλη του το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο.

Αυτό που φάνηκε στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης ήταν ότι απαιτούνται άμεσα χρήματα για να ικανοποιηθούν οι διακανονισμοί προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που βρέθηκαν στο ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου που μόλις ολοκληρώθηκε.

Όπως και το αν θα γίνει αποδεκτή τελικώς η λύση που έχει προτείνει και έγινε γνωστή στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ο Γιάννης Κόντης και έχει να κάνει με την εισροή κεφαλαίων με την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Άρης.

Μία πρόταση που αν δεν γίνει αποδεκτή είναι πιθανό να συνδυαστεί με την αποχώρηση του Κόντη από τα κοινά της ΠΑΕ Άρης και την θέση του εκτελεστικού διευθυντή της παρά την δική του διάψευση.

Τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης δεν αποκλείεται να τα πούνε και πάλι σήμερα την στιγμή που δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο σε όλα τα μέτωπα.

Και φυσικά και στο αγωνιστικό κομμάτι όπου το συμβόλαιο του Μανουέλ Μασάδο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα ανανεωθεί και άγνωστο τι μέλλει γενέσθαι με αυτά ποδοσφαιριστών που λήγουνε ή είναι σε ισχύ.

Όπως των Μιχάλη Σηφάκη που εξαιρετικά δύσκολα να παραμείνει αλλά και αυτά των Σάκη Πρίττα, Νίκου Λαζαρίδη, Νόε Ακόστα και Καρίμ Σολτάνι που επίσης ολοκληρώνονται.

Αλλά και των Νέρι Καστίγιο, Ρικάρντο Φατί, Χαβιέ Ουμπίντες, Έλντιν Γιακούποβιτς και Καλίφα Σανκαρέ που είναι σε ισχύ και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το οτιδήποτε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ