ΑΡΗΣ

Το δίδυμο έδειξε την πρόκριση

Το δίδυμο έδειξε την πρόκριση
INTIME SPORTS

Το υπηρεσιακό δίδυμο των Γιάννη Μιχαλήτσιου και Γιώργου Σεμερτζίδη αναμένεται να βρεθεί στην άκρη του πάγκου του Άρη και στο παιχνίδι της Πέμπτης για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (12/01, 20:00)

Από την στιγμή που η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δεν προχώρησε ούτε σήμερα στην ανακοίνωση νέου προπονητή το υπηρεσιακό δίδυμο των Γιάννη Μιχαλήτσιου και Γιώργου Σεμερτζίδη παραμένει στην θέση του.

Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου του Άρη και μεθαύριο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο στο νοκ άουτ παιχνίδι της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο πιο σημαντικό ίσως μέχρι στιγμής παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πολύ απλά γιατί ο θεσμός του Κυπέλλου και η διεκδίκησή του αποτελεί και στην φετινή χρονιά τον πιο βασικό στόχο για τον Άρη και πολύ περισσότερο μετά την απώλεια εδάφους στην μέχρι τώρα πορεία του πρωταθλήματος της Super League.

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα το απόγευμα της Κυριακής με 1-0 με το γκολ του Νέρι Καστίγιο στο 12' είναι αλήθεια ότι επανέφερε την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης και πολύ περισσότερο μετά το ότι είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Τόσο με την απομάκρυνση του Μίχαλ Πρόμπιερζ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας όσο και την επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς των Νέρι Καστίγιο, Σάκη Πρίττα και Μανόλη Παπαστεριανού αλλά και του παιχνιδιού με χαρακτήρα τελικού που ακολουθεί μεθαύριο στο γήπεδο του Περιστερίου με τον Ατρόμητο για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κάτι που φάνηκε και στην σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπου το δίδυμο Μιχαλήτσιου-Σεμερτζίδη εκτός του ότι έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και πήραν τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα δίνοντας συνάμα το σύνθημα πρόκρισης επί του Ατρομήτου.

" Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Κάνατε αυτό που έπρεπε. Το άγχος δεν σας επέτρεψε να παίξετε αυτό που μπορείτε. Ηρεμήστε, αποβάλλετε αυτό το άγχος που δεν βοηθάει. Πρέπει να απελευθερωθείτε από την πίεση για το αποτέλεσμα. Έχουμε σαν ομάδα και την δυνατότητα και τις μονάδες να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο", ήταν τα λόγια των Μιχαλήτσιου και Σεμερτζίδη προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Κι όσο ειδικά για το μεθαυριανό ραντεβού με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος τα λόγια τους ήταν: " Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Την Πέμπτη η πρόκριση μέσα στο Περιστέρι μπορεί να έρθει αρκεί να δείξετε τον καλό σας εαυτό".

Όσο για το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης του Άρη περιλάμβανε εκγύμναση σε έντονο ρυθμό για όσους δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα με τους υπόλοιπους να αρκέστηκαν σε αποθεραπεία και χαλάρωμα. Για αύριο ωστόσο υπάρχει μία μεσημεριανή προπόνηση που αναμένεται να είναι και η πιο δυνατή εν όψει της μάχης της Πέμπτης του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Στα ευχάριστα της σημερινής ημέρας για το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο του Άρη των Μιχαλήτσιου και Σεμερτζίδη που δεν αποκλείεται να παραμείνει στην θέση του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου είναι ότι μπορεί να υπολογίζει για την καθοριστική αναμέτρηση που ακολουθεί κανονικά στον Χαβιέρ Ουμπίντες.

Κι αυτό γιατί όπως αποδείχθηκε δεν υπάρχει καμία ανησυχία από τον τραυματισμό του Αργεντινού μέσου στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Κάτι ανάλογο ισχύει και με το ελαφρύ διάστρεμμα που κληρονόμησε ο Καρίμ Σολτάνι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ