ΑΡΗΣ

Ξεκαθάρισμα Κόκε από την Μαδρίτη

Ξεκαθάρισμα Κόκε από την Μαδρίτη

Ο Σέρχιο Κόκε φρόντισε μέσω του Facebook να ξεκαθαρίσει το πως έχει το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον Άρη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Κι ενώ το πρωί φέρεται να ήταν στην Θεσσαλονίκη κάνοντας μία βόλτα στο κέντρο της έχοντας επιστρέψει στην Ισπανία από την Μαδρίτη πριν από μερικά λεπτά ο Σέρχιο Κόκε έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Άρη μέσω του Facebook.

Μία τοποθέτηση με την οποία ο Ισπανός πρώην αρχηγός του Άρη ουσιαστικά ξεκαθάρισε για πρώτη φορά ειδικά μετά την ιδιαίτερα έντονη φημολογία των τελευταίων τεσσάρων ημερών το πώς έχει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

"ok...i think all this people that want me back deserve answer from me...1.i want to come in aris like nobody else.2.i want to feel this passion that only this t-shirt give me.3.i want to be the captain of this team that make me feel heroe.4.the money??? is not the important i think...5.i hope we find solution but for sure i am trying more than anyone to be in aris again...", ήταν τα γραφόμενα του Κόκε στις 22:28 στο Facebook.

"οκ… Νομίζω ότι όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που με θέλουν πίσω (σ.σ. στον Άρη) αξίζουν μία απάντηση από μένα. 1. Θέλω να έρθω στον Άρη όσο κανένας άλλος. 2. Θέλω να νιώσω το πάθος που μόνο αυτή η φανέλα μου έδωσε. 3. Θέλω να γίνω αρχηγός αυτής της ομάδας που με έκανε να νιώσω ήρωας. 4. Τα λεφτά??? Δεν είναι το σημαντικό νομίζω… 5. Εύχομαι ότι θα βρούμε λύση αλλά σίγουρα προσπαθώ περισσότερο από κάθε άλλον να επιστρέψω στον Άρη".

Επόμενο ήταν τα γραφόμενα του Κόκε να ακολουθήσουνε όχι απλώς τα λεγόμενα like και μάλιστα άμεσα όπως και τα σχετικά σχόλια άμεσης επιστροφής με μηνύματα αγάπης στο πρόσωπό του από τους φιλάθλους του Άρη μόλις ένα λεπτό μετά την ανάρτηση του κειμένου του.

Αυτό που απομένει μετά και από την τοποθέτηση του 29χρονου Ισπανού και ειδικά τον επίλογό του ότι και πως τα χρήματα δεν είναι το σημαντικό αλλά και ότι προσπαθεί περισσότερο από κάθε άλλον να επιστρέψει στον Άρη να φανεί πλέον ποια θα είναι η εξέλιξη των ημερών που θα ακολουθήσουνε. Ειδικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεδομένου ότι ήταν σήμερα να λύσει το συμβόλαιό του με την Ράγιο Βαγιεκάνο και να μείνει και τυπικά ελεύθερος.

Το δεδομένο στην περίπτωση του Κόκε είναι ότι ο ίδιος θέλει και δεν το κρύβει – πιο ξεκάθαρα δεν γινότανε μετά και την σημερινή του κίνηση μέσω του Facebook – να επιστρέψει στον Άρη. Επίσης δεδομένο είναι ότι και οι φίλαθλοι του Άρη και δεν τον έχουνε ξεχάσει αλλά και επιθυμούν την επιστροφή του βλέποντας στο πρόσωπό του τον ηγέτη της ομάδας τους.

Κι όσο δε για την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δείχνει με την σειρά της αποφασισμένη ειδικά τις τελευταίες μέρες να τον φέρει πίσω αξιοποιώντας ουσιαστικά τον τρόπο που έφυγε ο Ισπανός στα μέσα του περασμένου Απρίλη για να πάει στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ αποδεχόμενος την πρόταση των Ντινάμο Χιούστον. Ίδωμεν λοιπόν τι μέλλει γενέσθαι μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τέλος κι όσον αφορά την παρουσία του Κόκε στην Θεσσαλονίκη και ειδικά σήμερα φέρεται να επιβεβαιώνεται από φίλους της ομάδας του Άρη που είδανε τον Ισπανό να περπατάει στο κέντρο της πόλης μαζί με ένα φίλο του. Και πιο συγκεκριμένα στην οδό Τσιμισκή. Όπως και να έχει το ρέμπους της επιστροφής του θα λυθεί σίγουρα πολύ νωρίτερα από το τέλος του τρέχοντος μηνός της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ