ΑΡΗΣ

Το 48ωρο του Σουμπίνιο

Το 48ωρο του Σουμπίνιο
Σουμπίνιο INTIME SPORTS

Στο τρέχον 48ωρο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την απόκτηση του Σουμπίνιο για την ΠΑΕ Άρης είτε με την μορφή δανεισμού είτε ως ελεύθερου από τον Ολυμπιακό.

Η απόκτηση του Σουμπίνιο δείχνει να αποτελεί την προτεραιότητα της ΠΑΕ Άρης και του Γιάννη Χατζηνικολάου που έχει κάθε λόγο να επιθυμεί οι εναπομείναντες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του να ολοκληρωθούνε το συντομότερο δυνατό.

Η περίπτωση ειδικά του Βραζιλιάνου όπου φαίνεται να έχει πέσει το βάρος τις τελευταίες μέρες δείχνει να πονοκεφαλιάζει τον Σερραίο τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης που δείχνει να τον θεωρεί κλειδί για την διαμόρφωση του ρόστερ του.

Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου είχε διαφανεί πως οι δύο πλευρές έρχονται ακόμη πιο κοντά στο οικονομικό και χθες να γίνεται ένα ακόμη βήμα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας της ΠΑΕ Άρης με τον Σουμπίνιο ώστε να απομένει ακολούθως αυτή με τον Ολυμπιακό για τον τρόπο της παραχώρησής του.

Μόνο τυχαία εξάλλου δεν θα πρέπει να θεωρηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσία του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς την περασμένη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη όπου και είχε συνάντηση με την πλευρά της ΠΑΕ Άρης. Μία συνάντηση που δεν μπορούσε να αφορούσε τίποτα άλλο από το ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστών με την μορφή δανεισμού.

Κάτι που ισχύει στην περίπτωση του Σουμπίνιο, αν δεν μείνει ελεύθερος, αλλά και όχι μόνο. Κι αυτό καθώς στα υπόψη είναι πάντα οι Τάτος (σ.σ. που ωστόσο δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο παρουσίας του στο ρόστερ του Ολυμπιακού), Φετφατζίδης και Λυκογιάννης.

Κι αν η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται ένα βήμα από την ολοκλήρωση της απόκτησης του Σουμπίνιο από την λίστα του Χατζηνικολάου δεν έχει σβηστεί όλες αυτές τις ημέρες το όνομα του Σαλόζε Ουντότζι. Του πρώην Νιγηριανού ακραίου χαφ του Ατρομήτου στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου που όμως στο πρώτο είχε συνεργαστεί με τον Σερραίο τεχνικό του Άρη στον Πλατανιά Χανίων.

Ο Ουντότζι δείχνει να αποτελεί την βασική επιλογή για την ενίσχυση του αριστερού χαφ όπου πάντως στο προσκήνιο και ο Μπερτράντ Ρομπέρ με τον Γάλλο να παραμένει ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και να συνεχίζει να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στα υπόψη δε τόσο για την θέση του Σουμπίνιο όσο και για αυτή του εξτρέμ στον Άρη φέρεται να εξετάζουνε και δύο περιπτώσεις Γάλλων ποδοσφαιριστών.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση των άκρων της άμυνας στα υπόψη παραμένουνε πάντα οι Δημοσθένης Κοσμίδης του Εθνικού Γαζώρου και ο πρώην του Βύζαντα Μεγάρων Ανδρέας Μανδύλης για το δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα. Κι αν το φλερτ με τον πρώτο ξεκίνημα μόλις το Σάββατο για τον δεύτερο καλά κρατεί εδώ και μέρες.

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι και η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση όπως και η χθεσινή όπου στην απογευματινή το πρόγραμμα είχε και μπάλα και ένα ολιγόλεπτο οικογενειακό διπλό. Σε αυτό ο Νίκος Αγγελούδης βρήκε δίχτυα και οι πορτοκαλί επικράτησαν με 1-0 των μαύρων.

ΜΑΥΡΟΙ: Μπουζάνης, Κύργιας, Πουλίδο, Γκόλιας, Λεμονής, Έλσνερ, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Αγκάνθο, Μανιάς, Σουνάς.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Γκελής, Ψυχογιός, Νταμαρλής, Ηρακλής, Μαργαρίτης, Αντωνιάδης, Τριανταφυλλάκος, Καραγιάννης, Ρένια, Αγγελούδης, Οικονομόπουλος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ