ΑΡΗΣ

Διπλή δοκιμή στο Πράβετς

Διπλή δοκιμή στο Πράβετς

Δύο ποδοσφαιριστές θα βρεθούν από σήμερα στο Πράβετς της Βουλγαρίας στην προετοιμασία του Άρη για να περάσουνε από το μικροσκόπιο του Γιάννη Χατζηνικολάου. Στεφανίδης: "Δέχομαι απειλές".

Στην προετοιμασία του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας θα βρεθούνε από σήμερα δύο ποδοσφαιριστές για να περάσουν από το μικροσκόπιο του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Πρόκειται για ένα δεξί μπακ και έναν αριστερό χαφ που την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχαν αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι αμφότεροι πρόκειται για ελεύθερους ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών ώστε ακόμη και να αποκτηθούνε χωρίς να μην θεωρηθούνε ως μία από τις τρεις μεταγραφές άνω των 24 ετών που υπάρχει το δικαίωμα.

Κινήσεις όπου απομένουνε άλλες δύο αφού έχει αποκτηθεί ήδη ο Σλοβένος Ροκ Έλσνερ και με την δεύτερη να υπάρχει η αισιοδοξία πως θα είναι τελικά ο Βραζιλιάνος Σουμπίνιο. Για την θέση του δεξιού μπακ πάντως από την ελληνική αγορά εξετάζεται τα τελευταία 24ωρα και ο Δημοσθένης Κοσμίδης του Εθνικού Γαζώρου.

Από εκεί και πέρα για την ενίσχυση του κεντρικού διδύμου στον Άρη κινούνται αθόρυβα και προσεχτικά για την περίπτωση του Γιώργου Σαρρή του Εργοτέλη που ανήκει επίσης στην κατηγορία κάτω των 24 ετών και που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλείου μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη.

Στεφανίδης: "Δέχομαι απειλές"

Στην αποκάλυψη πως δέχεται απειλές προέβη ο Παναγιώτης Στεφανίδης στην καθιερωμένη συνάντηση της Κοινωνίας Μελών Άρη στο Aris Sports Cafe.

Ακόμη μίλησε για ανυπόστατες συκοφαντίες κάτι που όπως υποστήριξε ισχύει εκτός από τον ίδιο και για τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Σε μία συνάντηση πάντως όπου η προσέλευση ήταν μικρή.

Ο κ. Στεφανίδης αφού τόνισε ότι όσοι προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 2, 7, 9 αλλά και στα VIP θα μπορούν αυτόματα να ανανεώσουν την συνδρομή τους στην Λέσχη με ειδικά διαμορφωμένες τιμές αποκάλυψε : «Δέχομαι απειλές και ανυπόστατες συκοφαντίες προς το πρόσωπό μου, αλλά και προς των υπολοίπων μελών της Κοινωνίας Μελών.

Πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι με κατηγορούν και δημιουργούν ευρύτερα προβλήματα στον θεσμό. Δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε», και συνέχισε: «Πως θα έρθει επενδυτής όταν ακούει τέτοιες προσβολές προς το εκλεγμένο από τον κόσμο του Άρη συμβούλιο της ΚΜΑ; Δυστυχώς, υπάρχουν μερικοί ακόμη που έχουν βήμα και διχάζουν τον κόσμο του Άρη. Το θετικό που βρίσκω από όλη αυτήν κατάσταση, είναι ότι όλα τα πυρά τα δεχόμαστε εμείς και λειτουργούμε ως ασπίδα σωτηρίας της διοίκησης».

Για το θέμα του Αναστάση Αβάνογλου για πιθανό επενδυτή σχολίασε: «Δεν μας χαλούσε το όνομα της εταιρίας που ακούστηκε ότι θέλει να ασχοληθεί μα τα κοινά της ομάδας. Ωστόσο ποτέ δεν πήραμε ένα χαρτί επίσημο από την εν λόγω επιχείρηση, που θα μας έκανε επίσημη κρούση για επενδυτικό ενδιαφέρον».

Ενώ μετά από σχετική ερώτηση εξήγησε: «Αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος καταλάβουμε ότι μας κοροϊδεύει, να είστε σίγουροι ότι θα περάσει από εκτενή, εξονυχιστικό έλεγχο. Δεν είμαστε αφελείς. Να υπάρξει άνθρωπος δηλαδή που θα μας στείλει για παράδειγμα μια επιταγή 7.000.000 ευρώ και εμείς να εμποδίσουμε να μπουν αυτά τα χρήματα και να έρθει ο ενδιαφερόμενος».

Κι όσο για την διασφάλιση του ελέγχου προς τον πιθανό επενδυτή τόνισε: «Να είστε σίγουροι ότι θα δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία και το πλάνο που θα παρουσιάσει ο ενδιαφερόμενος επενδυτής. Έπειτα, οι αντιδράσεις του κόσμου θα είναι αυτές που θα κρίνουν για την φερεγγυότητα αυτού».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ