ΑΡΗΣ

Το 10άρι και οι δανεικοί

Το 10άρι και οι δανεικοί
INTIME SPORTS

Στον Άρη έχουν καταθέσει πρόταση σε Ευρωπαίο 10άρι ενώ περιμένουν τις εξελίξεις για την απόκτηση των Μπάμπη Λυκογιάννη και Γιάννη Φετφατζίδη με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Στον Άρη περιμένουνε την απάντηση από το Ευρωπαίο 10άρι που έχει καταλήξει ο Γιάννης Χατζηνικολάου και την απόφαση του Ολυμπιακού για τους Μπάμπη Λυκογιάννη και Γιάννη Φετφατζίδη όσον αφορά τον δανεισμό τους.

Ευχή του Σερραίου τεχνικού είναι να υπάρξει εξέλιξη το συντομότερο δυνατό, αν ήταν δυνατόν χθες, καθώς οι μέρες περνούν με αποτέλεσμα να απομένει λιγότερο από ένας μήνας για την σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Όσον αφορά το 10άρι η καθυστέρηση που έχει προκύψει έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με την αναμονή για τον Σουμπίνιο που τελικά όλα δείχνουν πως καταλήγει στο Αζερμπαϊτζάν και στην Καραμπάγκ.

Όπως και με τον δανεισμό του Ιταλού Νικολάς Βιόλα που τα δικαιώματά του μοιράζονται από 50% οι Παλέρμο και Ρετζίνα και φαίνεται να καταλήγει τελικά στην Τερνάνα παρά το γεγονός ότι όλες αυτές τις τελευταίες μέρες φέρεται να είχε συμφωνήσει με τον Άρη και να ανέμενε.

Η σημαντικότερη πάντως για τον Άρη διαφορά μεταξύ των δύο ήταν ότι ο Σουμπίνιο αν γινόταν η μεταγραφή του θα ερχόταν ως ελεύθερος με συμβόλαιο δύο ετών ενώ ο Βιόλα με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Πλέον απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Ευρωπαίο που ξεχώρισε τα τελευταία 24ωρα ο Χατζηνικολάου και έγινε η σχετική πρόταση.

Ακόμη η περίπτωση του δανεισμού του Λυκογιάννη από τον Ολυμπιακό, κι ενώ τον διεκδικούνε επίσης οι Λεβαδειακός και Πλατανιάς, έχει να κάνει με την περαιτέρω ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας και του Φετφατζίδη με αυτήν της μεσοεπιθετικής γραμμής. Την ίδια ώρα φαίνεται να κολλάει το φλερτ του Γιώργου Σαρρή από τον Εργοτέλη κι ενώ οι ενδείξεις των τελευταίων ημερών συνηγορούσαν για το αντίθετο.

Τέλος άλλοι τέσσερις πιστωτές της ΠΑΕ Άρης είναι έτοιμοι να βάλουν τις υπογραφές τους στα συμφωνητικά για τους διακανονισμούς αποπληρωμής των οφειλών τους στην προσπάθεια επίτευξης της υπαγωγής στο άρθρο 99. Ο λόγος για τους Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Κώστα Μενδρινό, Βικτοράς Ιάκομπ και Σάκη Πρίττα ενώ σε πολύ καλό δρόμο είναι και η υπόθεση του Κάρλος Τόχα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ