ΑΡΗΣ

Εθνικός Γαζώρου–Άρης 1-3

Εθνικός Γαζώρου–Άρης 1-3

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ουντότζι που σημείωσε χατ τρικ σε 16 λεπτά (60'-76') ο Άρης επικράτησε του Εθνικού Γαζώρου με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων που διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών.

Με χατ τρικ του Ουντότζι μέσα σε 16' (60'-76') ο Άρης απάντησε στο γκολ του Μαστέφσκι και κέρδισε του Εθνικού Γαζώρου με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων που διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Σερρών.

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με ένα τέταρτο καθυστέρηση με αιτία να αποτέλεσε το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε την πόλων των Σερρών λίγο πριν από την σέντρα του.

Ο Άρης ήταν πιο δραστήριος στο πρώτο 20λεπτο με τον Τριανταφυλλάκο στο 10' να μην μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά από την σέντρα του Καραγιάννη ενώ στο 13' και 16' ο Μανιάς να κάνει το 0-1. Αρχικά στο 13' δεν είχε ευτυχή κατάληξη το ψιλοκρεμαστό πλασέ του ενώ στο 16' απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ομάδας των Σερρών.

Εντούτοις στο 20' ο Εθνικός Γαζώρου άνοιξε το σκορ μετά το λάθος του Μαργαρίτη στην επαναφορά στον Μπουζάνη με τον Μαστέφσκι να έκανε με πλασέ του το 1-0. Ο Άρης μετά το γκολ του δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να κινδυνέψει και πάλι στο 36΄ μετά από το λάθος της φορά αυτή του Κύργια.

Ο Άρης είχε καλύτερη εικόνα στο πρώτο τέταρτο και βρήκε την ουσία δύο φορές μετά την είσοδο του Ουντότζι στο 59'. Μέχρι εκείνο το σημείο στο 52' ο Σουνάς δεν μπόρεσε να κρεμάσει τον Παπαθανασίου ενώ στο 54' παραχώρησε κόρνερ από την προσπάθεια του Κοτσαρίδη. Ενώ στο 57' μετά την σέντρα του Κοτσαρίδη ο Σουνάς δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά.

Στο 60' ο Ουντότζι με κεφαλιά στην πρώτη του επαφή με την μπάλα μετά από κόρνερ του Άρη ισοφάρισε σε 1-1 και στο 66' με νέα κεφαλιά του έκανε το 1-2 μετά από φάουλ του Σουνά. Στο 70' ο Αγκάνθο μπορεί να πήρε την κεφαλιά μετά την σέντρα του Σουνά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ για να έρθει το χατ τρικ του Νιγηριανού στο 76' αφού πέρασε όλη την αντίπαλη άμυνα.

Εθνικός Γαζώρου (Κατσαβάκης): Παπαθανασίου, Κουκώλης, Μουσικάκης, Μερεσιώτης, Γαϊδαρτζής, Παπαδόπουλος (63' Δέντσας), Πολύζος, Μαστέφσκι (68' Κωνσταντινίδης), Κωφοκότσιος, Μεντής (68' Υψηλός), Μεταλίδης.

Άρης (Χατζηνικολάου): Μπουζάνης, Κύργιας, Πουλίδο, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Λεμονής, Σταυρόπουλος (30' Ρένια, 59' Ουντότζι), Μανιάς (30' Αγγελούδης, 59' Αγκάνθο), Τριανταφυλλάκος, Έλνσερ, Καραγιάννης.

Στο Β' ημίχρονο ξεκίνησαν οι: Διούδης, Γκόλιας, Ηρακλής, Κοτσαρίδης, Σουνάς, Αντωνιάδης, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Νταμαρλής και έμειναν μόνο οι Αγγελούδης και Ρένια που είχαν μπει στο 30΄.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ