ΑΡΗΣ

Λάτιν μεταγραφικό "χατ τρικ" του Άρη

Boca Juniors' Fernando Gago, left, fights for the ball with Racing Club's Francisco Cerro during an Argentine league soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, March 9, 2014. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Boca Juniors' Fernando Gago, left, fights for the ball with Racing Club's Francisco Cerro during an Argentine league soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, March 9, 2014. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Άρης μπαίνει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Ισπανούς, Μπιέλ Κομπάνι κι Άλεξ Μενέντεθ, και τον Αργεντινό, Φρανσίσκο Σέρο. (VIDEOS)

Από τη στιγμή που ο Πάκο Ερέρα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη, ήταν δεδομένο ότι οι "κίτρινοι" θα κινούνταν σε λάτιν μεταγραφικούς ρυθμούς.

Ο σχεδιασμός ενίσχυσης υλοποιείται με γοργούς μεταγραφικούς ρυθμούς. Ήδη, οι "κίτρινοι" βρίσκονται κοντά στην απόκτηση τριών παικτών. Αρχικά, φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τον 26χρονο αριστερό μπακ-χαφ, Άλεξ Μενέντεθ.

Ο Μενέντεθ γεννήθηκε στη Χιχόν και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης, Σπόρτινγκ. Το 2016 μετακόμισε στη Ζιρόνα, ενώ τη σεζόν που τελείωσε φόρεσε τη φανέλα της Ρέους στη δεύτερη ισπανική κατηγορία. Είχε 31 συμμετοχές στη Segunda κι 1 στο Copa del Rey.

Από την Κύπρο, "έστελναν" στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τον συμπατριώτη του δεξιό μπακ, Μπιέλ Κομπάνι. Το ενδιαφέρον επιβεβαιώνεται από τον Άρη. Ο Κομπάνι ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μαγιόρκα (2012-2017), ενώ την περυσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Πάφου. Τη σεζόν που τελείωσε, αγωνίστηκε 24 φορές (οι 21 στην αρχική ενδεκάδα) στην πρώτη κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος.

Επιπλέον, οι "κίτρινοι" βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Φρανσίσκο Σέρο. Ο 30χρονος Αργεντινός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Κίλμες, στην οποία έμεινε μέχρι το 2012 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Βέλες Σάρσφιλντ.

Το 2012, η τελευταία τον απέκτησε, από το 2014 έως το 2017 αγωνίστηκε στη Ράσινγκ Κλουμπ. Την περυσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από τη Segunda στην Primera Division (είχε 2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Copa del Rey).

Photo credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ