ΑΡΗΣ

Τίτλοι τέλους από Λαζαρίδη

Τίτλοι τέλους από Λαζαρίδη
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λαζαρίδης μετά από μία διετή παρουσία στο ρόστερ του Άρη όπως παραδέχεται φαίνεται πως ετοιμάζεται να αλλάξει στρατόπεδο

Πιθανότερος επόμενος σταθμός του Έλληνα έμπειρου κεντρικού αμυντικού και παρά το θέλω του να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο Ατρόμητος.

"Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές φέτος, μέχρι εκεί που δεν μπορεί να το φανταστεί κανένας. Το ξέρουμε εμείς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της ομάδας.

Είμαι επαγγελματίας, πρέπει να κοιτάξω κι εγώ την οικογένειά μου. Έχω δύο παιδιά που πρέπει να τα μεγαλώσω και να μην τους λείπει τίποτα", υποστήριξε ο Λαζαρίδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα " Οpinionsports.gr".

Κι αν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έκανε ξεκάθαρο πως δεν έχει αποφασίσει το ποιος θα είναι έδειξε να μην αρνείται τα όσα έχουνε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες περί ενδιαφέροντος του Ατρομήτου στο πρόσωπό του.

Όσο για τον μάνατζερ του Μιχάλη Σηφάκη, Παύλο Τοπίδη, σε σημερινή του συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 τοποθετήθηκε όσον αφορά την προ ημερών κατάθεση προσφυγής του διεθνή τερματοφύλακα κατά της ΠΑΕ Άρης.

"Η συνεργασία του Σηφάκη με την ΠΑΕ Άρης θα λήξει στις 30 Ιουνίου. Πριν το Πάσχα είχε επικοινωνήσει με τον κ. Αμπελά για να διακανονίσουν τα χρήματα, ώστε να μην έχει πρόβλημα η ομάδα με την αδειοδότηση. Οτιδήποτε έχουμε διακανονίσει με την ΠΑΕ και αφορά παλαιότερες οφειλές τηρείται, έτσι ξκινήσαμε πριν δύο μήνες μια διαδικασία για να λυθεί το θέμα της φετινής οφειλής μιας και ο Μιχάλης θα είναι με την Εθνική.

Έχει γίνει μια προσπάθεια μεταξύ δύο ανθρώπων της διοίκησης και της δικής μας πλευράς για να τα βάλουμε κάτω. Ο παίκτης έκανε την κίνηση της προσφυγής για να εξασφαλίσει τα 188.000 ευρώ. Είναι όρος του συμβολαίου που λέει ότι σε περίπτωση που το συμβόλαιο λυθεί μονομερώς με υπαιτιότητα της ΠΑΕ υπάρχει αυτό το ποσό. Αν εγώ πήγαινα και υπέγραφα τον Σηφάκη σε ομάδα μόνος μου, χωρίς την συγκατάθεση της ΠΑΕ, θα πλήρωνα 3 εκατ.

Αν υπάρχει κάποιος που από τη διοίκηση που πει ότι δεν έχω βάλει πλάτη σε άλλα θέματα, θα ήθελα να τον ακούσω. Αυτή τη στιγμή έχει χαθεί ο δίαυλος επικοινωνίας, με την επικοινωνία να γίνεται μόνο μέσω δικηγόρων. Αν πληρωθεί αυτό το ποσό, δεν έχω δικαίωμα να κάνω τίποτα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ