ΑΡΗΣ

Τεχνικός διευθυντής του Άρη ο Μούτας

Τεχνικός διευθυντής του Άρη ο Μούτας
INTIME SPORTS

Ο γνώριμος στον Γιάννη Χατζηνικολάου Δημήτρης Μούτας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης είναι ο γνώριμος στον Γιάννη Χατζηνικολάου Δημήτρης Μούτας.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Μούτας είναι από σήμερα ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που Χατζηνικολάου και Μούτας θα συνεργαστούνε απλά τη φορά αυτή από διαφορετικό πόστο και αυτό γιατί τις άλλες δύο φορές ήταν βοηθός του σε Πλατανιά και Ηρακλή.

Ο Μούτας είναι γεννημένος στις 15 Απριλίου 1968 στη Στουτγάρδη ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Πφορτσχάιμ, για να ακολουθήσουν η Φράιμπουργκ και οι Κίκερς Στουτγάρδης.

Στην Ελλάδα ήρθε το 1994 για λογαριασμό του ΟΦΗ, στον οποίο έμεινε μέχρι το 1997 (68 συμμετοχές και 8 γκολ) και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Καβάλα, Πανελευσινιακό, Εθνικό και Φωστήρα.

Ως προπονητής έχει διατελέσει σε Εθνικό Πειραιά και Καλλιθέα, είχε ένα σύντομο πέρασμα το 2008 ως βοηθός του Βαγγέλη Βλάχου στον Ηρακλή, ενώ πέρσι τον Μάρτιο είχε ξεκινήσει συνεργασία με τη Στουτγάρδη ως σκάουτερ.

Στην συνέχεια την περσινή περίοδο 2011-2012 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάστηκε στο πλευρό του Χατζηνικολάου ως βοηθός του στον Πλατανιά Χανίων και την φετινή 2012-2013 και μέχρι πριν δύο εβδομάδες στον Ηρακλή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ