ΑΡΗΣ

Τέλος ο Γιάκομπ πριν την πρόκριση

Τέλος ο Γιάκομπ πριν την πρόκριση
INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί από το ρόστερ του Άρη ο Βικτοράς Γιάκομπ παραμονή του αγώνα της Δ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό (22/12, 19.00). Η αποστολή για την Κομοτηνή

Ούτε τέσσερις μήνες δεν έμεινε ο Βικτοράς Γιάκομπ στο ρόστερ του Άρη με τον Ρουμάνο επιθετικό να βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου και έλυσε το συμβόλαιό του.

Την ίδια ώρα που είχε ολοκληρωθεί η μίνι προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα στο πλαίσια της ΄' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (22/12, 19.00, ΟΤΕ TV).

" Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Βικτοράς Γιάκομπ. Ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Αυτή ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης με την οποία έκανε και επίσημα γνωστή την διαφαινόμενη από τις αρχές της εβδομάδας λύσης του συμβολαίου με τον Ρουμάνο επιθετικό που απομένει να φανεί αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Όσο για την αποστολή που έκανε γνωστή ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου για το αυριανό παιχνίδι της Δ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό αυτή περιλάμβανε πολλούς νεαρούς παίκτες.

Συνάμα και τις αναμενόμενες απουσίες των Νέρι Καστίγιο, που όπως είναι γνωστό από το απόγευμα της Κυριακής δεν είναι στα πλάνα του και την Παρασκευή ο διεθνής Μεξικανός είναι να απολογηθεί στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, Μανόλη Παπαστεριανού και των τραυματιών Μιχάλη Σηφάκη, Μιχάλη Γιαννιώτα και Πάπα Σανκαρέ.

Ακόμη απόντες για τον Άρη θα είναι ο Ρικάρντο Φατί μετά την αποβολή του Γάλλου μέσου στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος της περασμένης Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και ο Σάκης Πρίττας που συνεχίζει να προπονείται μόνος του.

Οι 18 εκλεκτοί του 39χρονου Πολωνού τεχνικού του Άρη για την αυριανή αναμέτρηση είναι οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Τόχα, Λαζαρίδης, Ντίκο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι, Ουμπίδες, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Κατίδης, Ακόστα και Γιαννίτσης.

Ο Πρόμπιερζ προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του στο κυνήγι της πρόκρισης σε διάταξη 4-2-3-1 με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Λαζαρίδη και Ντίκο. Από εκεί και πέρα ως δεξί μπακ πρόκειται να ξεκινήσει ο Καζναφέρης και ως αριστερό θα επανέλθει ο Μίσελ.

Ως αμυντικά χαφ απόντος των Φατί και Πρίττα θα ξεκινήσει το δίδυμο των Τόχα και Κατίδη έχοντας στα δεξιά τους τον Νέτο και στα αριστερά τους τον Ούμπιντες. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα ξεκινήσει ένας από τους Ακόστα ή Καπετάνου με τον Τσέζαρεκ να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του ΔΑΚ Κομοτηνής θα βρίσκονται τουλάχιστον 1.000 φίλαθλοι του Άρη σύμφωνα με τα εισιτήρια που πήρε στην κατοχή και επίσημα η διοίκηση της ΠΑΕ μετά το πέρας της σχετικής σύσκεψης για τα μέτρα τάξης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ