ΑΡΗΣ

Τελευταίο ανακάτεμα από τον Σούλη

Τελευταίο ανακάτεμα από τον Σούλη
INTIME SPORTS

Στην τελευταία προπόνηση πριν τον κυριακάτικο τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης ο τεχνικός του Άρη Σούλης Παπαδόπουλος είδε τον Μανόλη Παπαστεριανό να δίνει το παρών και να κάνει νέες δοκιμές (14/04, 19.00)

Ο τεχνικός του Άρη Σούλης Παπαδόπουλος στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αυριανό τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης είδε τον Μανόλη Παπαστεριανό να δίνει το παρών και να κάνει νέες δοκιμές (14/04, 19.00).

Σε ένα παιχνίδι όπου για τον Άρη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης μετά από το διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου για να μείνει στο κόλπο της παραμονής του στην Super League.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με τον Παπαδόπουλο προς ικανοποίησή του να τίθεται στην διάθεσή του τον Παπαστεριανό που χθες είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο προπονητής του Άρη ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή του την οποία αποτελούνε οι: Διούδης, Βελλίδης, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος και Τσουκάνης.

Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κώστας Κοτσαρίδης, Ανδρέας Ηρακλής, Παντελής Αντωνιάδης, οι εγχειρισμένοι Μιχάλης Γιαννίτσης, Άντι Ρένια, καθώς και ο τιμωρημένος Νταβίντ Αγκάνθο. Στον αντίποδα, επανέρχονται οι Νούνο Κοέλιο, Γιάννης Ζαραδούκας και Μανώλης Παπαστεριανός, που εξέτισαν την ποινή τους.

Ο τεχνικός του Άρη έδειξε ξεκάθαρα και σήμερα ότι δεν θέλει να αλλάξει τον τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδα του και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αύριο όπως ακριβώς και το περασμένο Σάββατο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρης πήρε το πρώτο του διπλό στο φετινό πρωτάθλημα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναμένεται να παραταχθεί και πάλι σε διάταξη 4-2-3-1 με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια.

Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Πουλίδο με παρτενέρ του τον Κοέλιο εκτός και αν επιλεγεί ο Παπαζαχαρίας για να πάει στην θέση του δεξιού μπακ ο Κοέλιο ή ακόμη και ο Καζναφέρης με σίγουρο πάντως αριστερό μπακ τον Ζαραδούκα.

Ακόμη ερωτηματικό αποτελεί το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Τριανταφυλλάκου στον άξονα της μεσαίας γραμμής με υποψήφιους τους Οικονομόπουλο, Κοέλιο και Παπαστεριανό.

Ο Τάτος θα είναι μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο με τον Παπαδόπουλο να δοκίμασε στην κορυφή της επίθεσης απόντος του Αγκάνθο τρεις ποδοσφαιριστές του. Τους Γιαννιώτα, Αγγελούδη και Διαμαντάκο ενώ αν επιλεγεί ο Διαμαντάκος ή ο Γιαννιώτας στην κορυφή τότε αυτόματα θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Αγγελούδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ