ΑΡΗΣ

Τάτος: "Πλέον έχουμε ελπίδες"

Τάτος: "Πλέον έχουμε ελπίδες"
Τάτος

Ο Ανδρέας Τάτος παρέλαβε το βραβείο του MVP της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Κυριάκο Μπιμπισίδη, και το αφιέρωσε στους συμπαίκτες του

Ο Ανδρέας Τάτος αφιέρωσε στους συμπαίκτες του το βραβείο του MVP της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που παρέλαβε από τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Κυριάκο Μπιμπισίδη.

Κι όσο για την μάχη της παραμονής τόνισε πως ο Άρης πλέον μετά από το διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου έχει ελπίδες παραμονής ενώ ζήτησε υπομονή από τον κόσμο της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Τάτος αφού παρέλαβε το βραβείο του MVP δήλωσε πως «Σημασία δεν έχει το βραβείο, αλλά η πολύ μεγάλη νίκη που πήρε η ομάδα με τον Ατρόμητο. Έχουμε ελπίδες παραμονής πλέον. Είμαστε πολύ δεμένοι όλοι. Δείξαμε καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και αυτό το βραβείο το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, γιατί και αυτοί έχουν μερίδιο».

Κι όσο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τόνισε: «Να έχει ο κόσμος υπομονή την Κυριακή, όπως είχε υπομονή και στήριξη σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Θέλουμε πολύ να τον δικαιώσουμε, παίρνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη με τον Αστέρα».

Σε ερώτηση για την κατάσταση της ομάδας ο Τάτος απάντησε: «Είμαστε όπως πάντα, δουλεύουμε στις προπονήσεις, προσπαθούμε να φτιάξουμε την ψυχολογία μας για να μπούμε και να κερδίσουμε».

Κι όσο για το αν είναι φαβορί την Κυριακή λόγω κόσμου και κινήτρου απάντησε: «Ο Άρης είναι πιο μεγάλη ομάδα από τον Αστέρα, πιο ιστορική, αλλά και ο Αστέρας έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, είναι και καλά οικονομικά. Αυτό που μετράει είναι να πάρουμε τη νίκη και να μείνουμε στην κατηγορία» και κατέληξε: «Αισθάνομαι και δικαιωμένος και χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω στον Άρη, θα το λέω πάντα αυτό».

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Κυριάκος Μπιμπισίδης, τόνισε απευθυνόμενος προς τον Τάτο πως: «Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια γιατί για δεύτερη φορά λαμβάνει αυτό το βραβείο ως παίκτης του Άρη. Θέλω να του πω να έχει την ίδια προσφορά και απόδοση που είχε με τον Ατρόμητο και την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα και το τρίτο του έπαθλο να είναι η κλήση του στην Εθνική ομάδα μέσα από τον Άρη».

Σε ερώτηση για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης μετά από το διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου απάντησε:

«Έχει αλλάξει η ψυχολογία των παιδιών από τον τρόπο με τον οποίο πήραμε τη νίκη με τον Ατρόμητο. Θέλουμε να έχουμε την ίδια σοβαρότητα και υπομονή που δείξαμε με τον Ατρόμητο και την Κυριακή με τον Αστέρα. Θα πάνε όλα πολύ καλά, οι παίκτες ξέρουν πλέον τι πρέπει να κάνουν για να πάρουμε τη νίκη».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ