ΑΡΗΣ

Τελειώνει με Χατζηνικολάου

Τελειώνει με Χατζηνικολάου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είναι έτοιμος να διαδεχθεί τον Σούλη Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία του Άρη και αυτό δεν αποκλείεται να προκύψει ακόμη και στις επόμενες ώρες.

Ακόμη και στις επόμενες ώρες ο Γιάννης Χατζηνικολάου μπορεί να αποτελέσει και επίσημα τον νέο τεχνικό του Άρη και διάδοχο του Σούλη Παπαδόπουλου.

Κι αυτό γιατί αργά το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, με τον Έλληνα τεχνικό και εκλεκτό του από την πρώτη στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής ο Ηλιάδης είχε ενημερώσει σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Παπαδόπουλο ότι δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Κάτι που είχε διαφανεί όλες τις τελευταίες ημέρες και σε συνδυασμό με την καθυστέρηση που είχε παρουσιαστεί στην ενημέρωση του Πειραιώτη τεχνικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είχε συνάντηση και με τον Κώστα Οικονομίδη για την θέση του τεχνικού διευθυντή κι ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει και σκάουτερ της ομάδας.

Μία συνάντηση ωστόσο που συνδυάστηκε όπως προέκυψε με μία πρώτη διερευνητική συζήτηση για θέματα που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα χωρίς να γίνει κουβέντα σε θέματα ανάληψης καθηκόντων ή κάποιου συγκεκριμένου πόστου.

Και στην περίπτωση του Οικονομίδη το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες κι ενώ μέχρι χθες είχε διαφανεί πως στην συγκεκριμένη θέση φλέρταρε ο Γιώργος Φοιρός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ