ΑΡΗΣ

Τα είπε με Ερασιτέχνη και οργανωμένους ο Γαλανός

Τα είπε με Ερασιτέχνη και οργανωμένους ο Γαλανός

Με τον Ερασιτέχνη Άρη και συγκεκριμένα με τον Τάσο Οικονόμου συναντήθηκε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γαλανός. Συνάντηση και με τους οργανωμένους

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Άρη, Γιώργος Γαλανός, είχε συνάντηση με τον Ερασιτέχνη και συγκεκριμένα τον Τάσο Οικονόμου και η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ υπήρξε και σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα συνάντηση του νέου προέδρου του Α.Σ. Άρη, Τάσου Οικονόμου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη με τον επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Άρη, Γιώργο Γαλανό, παρουσία και των νομικών συμβούλων.

Μέσα σε άριστο κλίμα, απόλυτης σύμπνοιας απόψεων και ενότητας και, αφού αναλύθηκαν όλες οι παράμετροι επαρκώς, προχώρησαν σε επίλυση των θεμάτων που αφορούν το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη".

Εξάλλου, ο Γιώργος Γαλανός είχε συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων, που αγωνιούν για το μέλλον της ομάδας. Ο επικεφαλής του Άρη συζήτησε μαζί τους τελευταίες εξελίξεις και τους ενημέρωσε για την πορεία των επαφών για την εκκαθάριση που θα γίνει.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ