ΑΡΗΣ

Συσπείρωση όλων των δυνάμεων

Συσπείρωση όλων των δυνάμεων
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης εξέδωσε σχετικά με την επίσκεψη του προέδρου της, Δημήτρη Ηλιάδη, στην ΦΑΕ ενώ μέσω αυτής έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο της. Τα σενάρια για τον προπονητή της νέας σεζόν.

Με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της, Δημήτρη Ηλιάδη, στην ΦΑΕ η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ενώ μέσω αυτής έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο της.

Σε μία μέρα όπου και πάλι δεν υπήρξε εξέλιξη στο θέμα του προπονητή, με τους Γιάννη Χατζηνικολάου και Σούλη Παπαδόπουλο να μην είναι οι μόνοι υποψήφιοι.

"Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δεν λειτουργεί με δογματισμούς και αποκλεισμούς. Στο πλαίσιο της οικονομικής εξυγίανσης της εταιρείας, έχει ως στόχο να συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις που μπορούν να τις φανούν χρήσιμες, είτε αυτές βρίσκονται στο στενό είτε στο ευρύτερο περιβάλλον του ΑΡΗ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ανέλαβε τις τύχες της ομάδας μας με στόχο να κάνει πράξη τα όσα υποσχέθηκε και είναι αποφασισμένη να πετύχει. Έχει νωπή την εντολή του κόσμου του Άρη και δεν πρόκειται να την καπηλευτεί.

Όσοι κάνουν συνειρμούς και παραποιούν την αλήθεια εξυπηρετούν ιδιοτελείς και μόνο σκοπούς", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Στο θέμα του προπονητή δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη ούτε και σήμερα. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μπορεί να παραμένει το Νο1 φαβορί ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και ο πρόεδρός της Δημήτρης Ηλιάδης δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή της στον Σούλη Παπαδόπουλο.

Μεταξύ άλλων στα υπόψη της διοίκησης είναι και ο πρώην τεχνικός της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης, στον οποίο πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια πρόταση, αλλά και ένας ακόμη ξένος τεχνικός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ