ΑΡΗΣ

Στο βάθος Στεφάνοβιτς

Στο βάθος Στεφάνοβιτς

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μπορεί να παραμένει το Νο1 φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη ωστόσο το νέο όνομα που προκύπτει είναι του Γκόραν Στεφάνοβιτς.

Ο Γκόραν Στεφάνοβιτς είναι το νέο όνομα που προκύπτει ως υποψηφίου για την τεχνική ηγεσία του Άρη κι ενώ ο Γιάννης Χατζηνικολάου παραμένει το Νο1 φαβορί.

Παράλληλα στο ακουστικό του αναμένει ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά από την συνάντηση της περασμένης Παρασκευής με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη στην Αθήνα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή και με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο Στεφάνοβιτς πρόκειται για 46χρονο Σέρβο τεχνικό με τελευταίο του σταθμό την Εθνική Γκάνας ενώ ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και εν Ελλάδι σε Βέροια – όπου επίσης προτάθηκε – και Πανελευσινιακό.

Μάλιστα σύμφωνα με το ότι προκύπτει από το περιβάλλον του αναμένεται μέσα στο τρέχον 48ωρο να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη και ακόμη και στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για συζητήσεις.

Κατά τα άλλα ο Χατζηνικολάου παραμένει πάντα στην Νο1 θέση της λίστας του προέδρου της ΠΑΕ καθώς τον εκτιμά από την περίοδο που ήταν ποδοσφαιριστής αλλά και πλέον ως τεχνικό.

Με τον Παπαδόπουλο από την περασμένη Παρασκευή μέχρι και χθες το βράδυ δεν έχει γίνει κάποια νεότερη επαφή ενώ με τον Καλαϊτζίδη, που βρίσκεται σε συζητήσεις και με μία ακόμη ομάδα τηςSuperLeague, δεν έχει γίνει ακόμη κάποια απευθείας συζήτηση.

Στον Άρη ωστόσο τονίζουν και παρά την καθυστέρηση που έχει παρουσιαστεί στο θέμα του προπονητή ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μέσα δηλαδή στο επόμενο 48ωρο, θα ανακοινώσουν τον τεχνικό της νέας αγωνιστικής περιόδου ώστε ακολούθως να ξεκινήσουν οι κινήσεις διαμόρφωσης του ρόστερ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ