ΑΡΗΣ

Στο προσκήνιο ο Ρίβας

Στο προσκήνιο ο Ρίβας

Ο Ντιέγκο Ρίβας άλλοτε συμπαίκτης του Νταβίντ Αγκάνθο στην Έρκουλες και καλός του φίλος βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Άρη

Όπως πέρσι–τότε ως εναλλακτική λύση του Ούγγρου Κριστιάν Βαντόζ – και φέτος ο Ντιέγκο Ρίβας βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Άρη.

Πρόκειται για τον 33χρονο Ισπανό αμυντικό μέσο που αποτελεί καλό φίλο και άλλοτε συμπαίκτη του Νταβίντ Αγκάνθο στην Έρκουλες την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Ο Ρίβας έχει κάνει σπουδαία καριέρα στην πατρίδα του όπου αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Primera Division και πιο συγκεκριμένα στις Ατλέτικο Μαδρίτης, Χετάφε, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Κάντιθ.

Κι όσο για την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Έρκουλες έχοντας 26 συμμετοχές στην Segunda Division έχοντας για προπονητή του τον άλλοτε προπονητή του Άρη Κίκε Ερνάντεθ και συμπαίκτη του στο δεύτερο μισό τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Άρη τον Χαβίτο.

Εν τω μεταξύ η εταιρία "Doyen group", τουρκικών συμφερόντων με έδρα της το Λονδίνο, φέρεται να είναι ο όμιλος με τον οποίο συζητάνε άνθρωποι του Άρη ως την επενδυτική πρόταση της επόμενης ημέρας για την ΠΑΕ.

Συνδετικός κρίκος φέρεται να είναι το πρώην μέλος της διοίκησης Ψηφίδη, Αναστάσης Αβάνογλου (σ.σ. αποφεύγει να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο), ο οποίος συνεχίζει να διατηρεί ανοιχτή γραμμή με την εν λόγω εταιρία.

Μία στάση που έχει να κάνει με την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της 5ης Ιουλίου, ώστε να διαπιστώσει εάν οι υποψήφιοι επενδυτές εμφανιστούν, καταθέτοντας περίπου 7 εκ. ευρώ ώστε να αγοράσουνε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ