ΑΡΗΣ

Στο περίμενε της πρότασης Πιλάβιου

Στο περίμενε της πρότασης Πιλάβιου
Έκλεισε τα 98 του χρόνια ο Άρης

Η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης να μην δώσει άδεια στην ΠΑΕ Άρης σκόρπισε προβληματισμό και οργή στους φιλάθλους της ομάδας και αναμονή της αυριανής πρότασης του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου.

Η απόρριψη του φακέλου της ΠΑΕ Άρης από την δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ σκόρπισε προβληματισμό στις τάξεις της και οργή στους φιλάθλους της ομάδας.

Μία απόφαση που ήρθε κάτι λιγότερο από μία μέρα μετά την εξέταση του νέου φακέλου παρουσία και ορκωτού λογιστή που ανέλυσε το πλάνο βιωσιμότητας και πλέον στην ΠΑΕ Άρης αναμένουνε την αυριανή γενική συνέλευση της ΕΠΟ και την πρόταση του προέδρου της Σοφοκλή Πιλάβιου.

Στην ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται χαρακτηριστικά: " ΠΑΕ ΑΡΗΣ (αρ. απόφασης 5/30-05-2012)
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, κατά της εγκαλούμενης 9/22-5-2012 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 31/05/2012".

Αυτό που απομένει να φανεί από εδώ και στο εξής είναι αν η επόμενη κίνηση της ΠΑΕ Άρης θα έχει να κάνει με προσφυγή της στο CAS ή όχι κάτι όμως που δεν φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο.

Κι αυτό γιατί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θεωρούν πως στην αυριανή γενική συνέλευση της ΕΠΟ θα περάσει η πρόταση του προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας Σοφοκλή Πιλάβιου.

Αυτή θα κάνει λόγο για επιβολή προστίμου αλλά δυνατότητας μεταγραφών στις ΠΑΕ εκείνες που δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλίσουν αδειοδότηση για την νέα αγωνιστική περίοδο μετά την εξέταση των φακέλων τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ