ΑΡΗΣ

Σε αναμονή για την αδειοδότηση

Σε αναμονή για την αδειοδότηση
INTIME SPORTS

Με αγωνία αναμένουν στην ΠΑΕ Άρης να ενημερωθούν για την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ μετά την εξέταση της έφεσης για τον φάκελο της αδειοδότησης.

Μετά την εξέταση της έφεσης για τον φάκελο της αδειοδότησης στην ΠΑΕ Άρης αναμένουν με αγωνία και απόλυτα δικαιολογημένη την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ. Μία απόφαση που ήταν να γίνει γνωστή σήμερα ή το αργότερο αύριο το πρωί όπως αναφέρουνε οι τελευταίες ενδείξεις και από την πρώτη στιγμή που ολοκληρώθηκε η εκδίκαση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επικρατεί αισιοδοξία.

Η απόφαση της επιτροπής θα δείξει τελικά και το τελικώς η προσφυγή του Μιχάλη Σηφάκη θα αποτελέσει ή όχι εμπόδιο την στιγμή που πρόκειται για οφειλή από την 1/1/2012 και μετά. Σε μία υπόθεση που την Δευτέρα πήρε αναβολή για την 11η Ιουνίου.

Όσον αφορά τον φάκελο της έφεσης της ΠΑΕ Άρης που εκδικάστηκε σήμερα έγινε παρουσία του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Κόντη, του υπεύθυνου λογιστηρίου της, Μπάμπη Κωτσιόπουλου, και ενός ορκωτού λογιστή.

Ο ορκωτός λογιστής που εκπροσώπησε την ΠΑΕ Άρης στάθηκε στο πως έχει την στιγμή αυτή η περίπτωση του Ρικάρντο Φατί – που σύμφωνα με επίσημα χείλη ήταν εκείνη για την οποία υπήρξε πρόβλημα στην πρώτη εξέταση του φακέλου – αλλά και ότι αφορά το πλάνο βιωσιμότητας.

Σε αυτό η ΠΑΕ Άρης στάθηκε σε τέσσερα σημεία. 1. ΠΑρουσίασε έκθεση από ορκωτή λογιστή για την κατάσταση της ομάδας, 2. Προσδοκώμενα έσοδα της επόμενης χρονιάς, 3. Προσδοκώμενα έσοδα από τα διαρκείας με νέα χαμηλής και δελεαστικής τιμής αξία και 4. Την δανειακή σύμβαση του Θανάση Αθανασιάδη με τον Φερνάντο Πλα από την οποία θα εισρεύσουν άμεσα χρήματα.

Πλέον από την ολοκλήρωση της εξέτασης του φακέλου και μετά στην ΠΑΕ Άρης αναμένουνε την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ καθώς η Ομοσπονδίας πρέπει μέχρι μεθαύριο Παρασκευή να δηλώσει τις ομάδες που θα αγωνιστούνε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τις νέας αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ