ΑΡΗΣ

Στο περίμενε ο Ρίβας

Στο περίμενε ο Ρίβας

Ο Ντιέγκο Ρίβας Γκουτιέρεθ μπορεί να έχει προταθεί στην ΠΑΕ Άρης ωστόσο το ενδεχόμενο της απόκτησής του θα εξαρτηθεί από το τι μέλλει γενέσθαι με τους Παπαστεριανό, Κοέλιο και Οικονομόπουλο.

Το τι μέλλει γενέσθαι με τους Παπαστεριανό, Κοέλιο και Οικονομόπουλο στο ρόστερ του Άρη και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα κρίνει αν θα γίνει κίνηση απόκτησης του Ντιέγκο Ρίβας Γκουτιέρεθ.

Πρόκειται για τον 33χρονο Ισπανό μέσο που είναι ελεύθερος μετά από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Έρκουλες όπου είχε αγωνιστεί συμπαίκτης με τον Νταβίντ Αγκάνθο την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.

Ρίβας και Αγκάνθο θα πρέπει να σημειωθεί ότι διατηρούν άριστες σχέσεις κάτι που δεν αποκλείεται να παίξει τον δικό του ρόλο στο όλο φλερτ από την στιγμή που θα προχωρήσει.

Εν τω μεταξύ η παραμονή των Μανώλη Παπαστεριανού και Γρηγόρη Παπαζαχαρία στον Άρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αναμένεται να ξεκαθαρίσει στις επόμενες μέρες. Στην νέα συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη, με τον κοινό τους εκπρόσωπο Δημήτρη Καρύδα.

Αύριο εξάλλου αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Χατζηνικολάου με βασικό αντικείμενο συζήτησής τους το προπονητικό κέντρο όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το αθλητικό κέντρο στο Πράβετς της Βουλγαρίας έχει ήδη εξεταστεί με την επίσκεψη την περασμένη εβδομάδα και του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Μούτα σε αυτό ενώ υπάρχει πάντα και η επιλογή της εν Ελλάδι παραμονής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ