ΑΡΗΣ

Στο ακουστικό του ο Αλκαράθ

Στο ακουστικό του ο Αλκαράθ

Ο Ισπανός τεχνικός Λουίζ Γκονζάλεθ Λούκας Αλκαράθ αναμένει κλήση στο ακουστικό του από τον Άρη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Ο Λουίζ Γκονζάλεθ Λούκας Αλκαράθ είναι ο "εκλεκτός" Ισπανός τεχνικός των ανθρώπων του Άρη και αναμένει κλήση στο ακουστικό του για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το αν αυτό θα γίνει σήμερα μέχρι το βράδυ ή αύριο ή κάποια στιγμή είναι κάτι που θα φανεί στην πράξη την στιγμή που η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης από χθες και μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε γνωστοποίησε την αποχώρησή της.

Η έλευση του Αλκαράθ που βρίσκεται στην Γρανάδα θα εξαρτηθεί από το αν θα επιτευχθεί ή όχι συμφωνία στο οικονομικό ώστε ακολούθως να έρθει το συντομότερο δυνατό στην Θεσσαλονίκη και να πιάσει δουλειά.

Τελευταίος σταθμός του Αλκαράθ ήταν η Αλμερία όταν τον περασμένο Δεκέμβριο αποχώρησε από την Κόρδοβα μέχρι τις 3 Απριλίου του 2012, αφού σε έξι αγώνες είχε συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς χωρίς να πετύχει καμία νίκη. Κι όσο για την εναλλακτική λύση του 46χρονου Ισπανού τεχνικού παραμένει πάντα ο Γιάννης Αναστασίου.

Εν τω μεταξύ και η σημερινή προπόνηση του Άρη έγινε υπό τις οδηγίες των Νίκου Πασσιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή. Μία προπόνηση που διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με αναμμένους τους προβολείς εν όψει του εντός έδρας παιχνιδιού του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

Στα θετικά για το τεχνικό δίδυμο του Άρη ήταν ότι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας που έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα ανέβασε ρυθμούς και συμμετείχε σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης ενώ ο Νταβίντ Αγκάνθο για καθαρά προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε αλλά γυμνάστηκε μόνος του και στη συνέχεια έκανε θεραπεία.

Οι Ρούμπεν Πουλίδο και Ανδρέας Ηρακλής ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης και για αύριο υπάρχει προγραμματισμένη μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Η τελευταία για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μετά την ολοκλήρωσή της θα γίνει γνωστή η αποστολή.

Εν τω μεταξύ σήμερα ξεκίνησε ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Άρης καθώς η εταιρεία ΝΕΧΙΑ έπιασε από το πρωί δουλειά με στόχο τους μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ