ΑΡΗΣ

Στην έξοδο ο Δάρλας

Στην έξοδο ο Δάρλας

Ο Φίλιππος Δάρλας μπορεί στις 11 Δεκεμβρίου να είχε ανακοινωθεί από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ωστόσο δεν αποκλείεται τελικά να μην φορέσει την φανέλα της ομάδας. Αντίθετα στα υπόψη είναι ο Αλέξανδρος Καλογέρης.

Στις 11 Δεκεμβρίου ο Φίλιππος Δάρλας μπορεί να είχε ανακοινωθεί από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ωστόσο δεν αποκλείεται τελικά να μην φορέσει την φανέλα της ομάδας.

Το γιατί; Έχει να κάνει με την διοικητική αλλαγή που είναι πολύ πιθανό να ακυρώσει την μία και μοναδική μεταγραφή που έκανε ο Γιώργος Γαλανός πριν αποχωρήσει.

Ο λόγος σύμφωνα με πληροφορίες κρύβεται στο μακρινό παρελθόν και έχει να κάνει με την σχέση του Δάρλα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη από το 2001 από την μεταξύ τους συνεργασία στον Παναιτωλικό.

Για αυτό και ο έμπειρος αμυντικός παραμένει στο Αγρίνιο και ασχολούμενος με την νέα του επαγγελματική υποχρέωση εκτός ποδοσφαίρου αναμένει τις εξελίξεις. Καταρχήν ενημέρωση από τον Άρη για το τι μέλλει γενέσθαι και εν συνεχεία τι θα κάνει ο ίδιος. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κινηθεί η διαδικασία έκδοσης δελτίου του ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Μένει ο Καρατζιοβαλής

Από εκεί και πέρα φαίνεται να «παγώνει» το θέμα της απόκτησης του Σλοβένου τερματοφύλακα Ντίνο Σέρεμετ. Κάτι που έχει να κάνει σε σημαντικό βαθμό με την χθεσινή κατ΄ ιδίαν συζήτηση που είχανε οι Πάουλο Κάμπος και Δημήτρης Καρατζιοβαλής για την παραμονή του μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο 39χρονος τερματοφύλακας που ανήκει στο πυροσβεστικό σώμα Nέου Μαρμαρά στη Σιθωνία και της έλλειψης χρόνου για την οικογένεια του είχε φτάσει μία ανάσα από την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Άρη. Χθες ωστόσο ο Βραζιλιάνος τεχνικός φαίνεται να τον έπεισε να ανακαλέσει την αρχική του επιθυμία.

" Σε θέλω στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Τουλάχιστον μέχρι τότε και μετά βλέπουμε. Είσαι πολύ χρήσιμος και ως ποδοσφαιριστής και με την εμπειρία που διαθέτεις…", ήταν μερικά από τα λεγόμενα του 57χρονου τεχνικού.

Η περίπτωση Καλογέρη

Ένας ακόμη γνώριμος ποδοσφαιριστής στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ο Αλέξανδρος Καλογέρης από την μεταξύ τους συνεργασία στην Βέροια είναι στα υπόψη εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο 29χρονος μέσος που αγωνίζεται από πέρσι το καλοκαίρι στον Παναιτωλικό φαίνεται να μην βρίσκεται στα πλάνα του Μάκη Χάβου. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 17 Δεκεμβρίου στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Πλατανιά και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα του Αγρινίου. Αντίθετα ερωτηματικό αποτελεί κατά πόσο θα προχωρήσει τελικά το φλερτ με τον Νίκο Γεωργιάδη. Κι αυτό γιατί προς στιγμήν δεν φαίνεται σίγουρο πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον Λεβαδειακό.

Ρένια αντί του Πόι

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Πάουλο Κάμπος για το παιχνίδι της Κυριακής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τον αναγκάζουνε να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό του σχήμα. Ο Ρένια φαντάζει ο επικρατέστερος να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Πόι, ο Ατματσίδης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν ενώ τραυματίες είναι οι Γκόλιας και Χιντασέλι.

Με βάση τις δοκιμές που κάνει ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη καταλήγει σε ένα 4-4-2 με ρόμβο με τον Λεμονή στη βάση, τους Σουνά και Προβατίδη στα άκρα και τον Μάριο Παπαδόπουλο στην κορυφή του. Στην επίθεση παρτενέρ του Καπνίδη θα είναι ο Ρένια ενώ στην άμυνα αριστερό μπακ θα είναι ο Λιόλιος, κεντρικό δίδυμο οι Γιαννίτσης και Φερνάντες και δεξί μπακ Γκίνο. Κι όσο για κάτω από τα δοκάρια ο Καρατζιοβαλής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ