ΑΡΗΣ

Στη λίστα και ο Τσίτας

Στη λίστα και ο Τσίτας
INTIME SPORTS

Μετά τους Αργυρόπουλο και Μαραγκό και ο Θωμάς Τσίτας βρίσκεται μεταξύ των ποδοσφαιριστών κάτω των 24 ετών που ενδιαφέρουνε την ΠΑΕ Άρης.

Και ο Θωμάς Τσίτας βρίσκεται μεταξύ των ποδοσφαιριστών κάτω των 24 ετών που ενδιαφέρουνε την ΠΑΕ Άρης.

Το όνομα του 22χρονου πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ πήρε την σκυτάλη από αυτά των Αργυρόπουλου και Μαραγκού και απομένει να φανεί αν θα γίνει κίνηση απόκτησής του.

Για την ιστορία ο Τσίτας ξεκίνησε την καριέρα του από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, μεταπηδώντας στη συνέχεια στον Ηρακλή όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Κ-20 και την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ.

Σχετικά με το φλερτ με τον Σωκράτη Διούδη για την ανανέωση του συμβολαίου του η συνέχεια θα δοθεί μετά το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες στην Τουρκία. Κάτι που ουσιαστικά ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπός του Θεόφιλος Καρασαββίδης στην χθεσινή συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη.

Χθες (11/6) εξάλλου στο γήπεδο της Περαίας ο Γιάννης Χατζηνικολάου και ο Δημήτρης Μούτας έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση όπου και παρακολούθησαν το φιλικό παιχνίδι της ομάδας Κ17.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ