ΑΡΗΣ

Στάση αναμονής και αισιοδοξία για Μπουγκέρα στον Άρη

Στάση αναμονής και αισιοδοξία για Μπουγκέρα στον Άρη
Μπουγκέρα

Το θέμα της μεταγραφής του Ματζίντ Μπουγκέρα στον Άρη μπορεί να έχει μετατραπεί σε σίριαλ αλλά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν χάνουν την αισιοδοξία τους πως η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί.

Σε ρέμπους για δυνατούς λύτες έχει μετατραπεί η μεταγραφή του Ματζίντ Μπουγκέρα στον Άρη. Παρόλα αυτά στην ομάδα της στην ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένουν αισιόδοξοι πως στο τέλος, και πιο συγκεκριμένα μέσα στις επόμενες μέρες ο διεθνής Αλγερινός κεντρικός αμυντικός θα βρίσκεται στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ζητήσει εμπρόθεσμα την μπλε κάρτα του Μπουγκέρα μέσω της ΕΠΟ από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το γεγονός ότι δεν έχει σταλεί ακόμα, έχει να κάνει εξαιτίας παρατεταμένων θρησκευτικών αργιών.

Στην επικοινωνία του Άρη με τον Μπουγκερά σημαντικό ρόλο παίζει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο Ράφικ Τζεμπούρ. Οι δυο τους εξάλλου διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα της πατρίδας τους της Αλγερίας.

Όπως και να έχει στον Άρη καλούνται να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή για να δουν αν τελικά θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπουγκέρα. Η αισιοδοξία δε έχει να κάνει με το ότι ο Αλγερινός κεντρικός αμυντικός έχει ξεκαθαρίσει ότι το πρόβλημα δεν είναι η ελευθέρας του από την Αλ Φουτζάιρα καθώς την έχει ήδη στα χέρια του.

Μάλιστα θέμα με την αποδέσμευσή του εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών, μέχρι και τις 31 Αυγούστου, ώστε να έχει δικαίωμα μεταγραφής και δη στον Άρη δεν φαίνεται να υπάρχει. Κάτι που επίσης ξεκαθάρισε ο Μπουγκέρα στους ανθρώπους των «κιτρίνων» σε μία από τις τελευταίες τους επικοινωνίες.

Υπενθυμίζεται δε πως στα χέρια των ιθυνόντων της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται εδώ και μέρες το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Αλγερινού. Μεταξύ άλλων έχουνε υπάρξει προφορικές διαβεβαιώσεις από την πλευρά του ότι η συμφωνία για συνεργασία παραμένει σε ισχύ παρά τα εμπόδια που προέκυψαν στην πορεία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τζεμπούρ δείχνει αποφασισμένος σύμφωνα με την εικόνα που παρουσιάζει από την πρώτη μέρα που συμμετέχει στις προπονήσεις του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, από τη Δευτέρα (12/9), να δώσει λύσεις στην επίθεση της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου. Ο 32χρονος Αλγερινός έχοντας ως πρώτο του στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος ώστε σύντομα να τεθεί στη διάθεση του «Αλενατόρε».

Στα εκτός αγωνιστικού την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη, θα βρεθεί ενώπιον της ΕΕΑ η ΠΑΕ Άρης, όπου θα καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν την Ειρήνη Καρυπίδη. Την αδερφή του Θοδωρή Καρυπίδη, η οποία εμφανίζεται ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης με την αισιοδοξία για θετική έκβαση να είναι δεδομένη για την εξασφάλιση της αδειοδότησης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ