ΑΡΗΣ

Σκέψεις αποχώρησης από Τοπαλίδη

Σκέψεις αποχώρησης από Τοπαλίδη
Τοπαλίδης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Τοπαλίδης σκέφτεται να αποχωρήσει από την θέση του τεχνικού διευθυντή του Άρη και αφού ενημέρωσε τον Πάουλο Κάμπος έκανε κάτι ανάλογο και προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Την σκέψη του να αποχωρήσει από την θέση του τεχνικού διευθυντή του Άρη έκανε γνωστή στον Πάουλο Κάμπος ο Γιάννης Τοπαλίδης που έκανε κάτι ανάλογο και προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Συγκεκριμένα πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης, και τελευταίας για το 2014, στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου μέσω της ομιλίας του γνωστοποίησε την πρόθεσή του.

"Έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα στα διοικητικά και εάν επιβεβαιωθούν κάποια από αυτά που ακούγονται για αλλαγή προσώπων, είμαι πολύ κοντά στο να αποχωρήσω από την ομάδα, αλλά κάποια πράγματα ξεπερνούν τα θέλω μας.

Δεν έχω από κανέναν παίκτη παράπονο, ίσα, ίσα που δημιουργήσαμε μια ομάδα ενωμένη και παθιασμένη για τη νίκη σε κάθε αγώνα, κάτι που δείχνει και η πρώτη θέση που καταφέραμε", ήταν τα λόγια του Τοπαλίδη προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Κι όσο για την παραμονή του; Θα κριθεί από το ποια θα είναι η επόμενη μέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη.

Για τις σκέψεις του Τοπαλίδη είναι ενήμερος και ο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη του ξεκαθάρισε ότι πρέπει να παραμείνει και να συνεχίσει μαζί του την προσπάθεια που ξεκίνησαν με αποτέλεσμα επί της παρουσίας του η ομάδα να είναι αήττητη και στην κορυφή του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Το σίγουρο είναι πως ο Κάμπος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την τροπή που παίρνει το θέμα με τον μέχρι σήμερα άμεσο συνεργάτη του περιμένοντας και ο ίδιος το ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ