ΑΡΗΣ

Σε συμφωνία με τους τρεις

Σε συμφωνία με τους τρεις
Ηλιάδης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, πέτυχε να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά των Ρίκι Φατί, Φράνσις Ντίκο και Νέρι Καστίγιο και απομένει μόνο ο Πάπα Σάνκαρε.

Η ΠΑΕ Άρης πέτυχε να ξεπεράσει ένα ακόμη εμπόδιο για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 με την συμφωνία της με τους Ρίκι Φατί, Φράνσις Ντίκο και Νέρι Καστίγιο ενώ τυπική φαντάζει και αυτή με τον Πάπα Σανκαρέ.

Μία συμφωνία που επιτεύχθηκε στην συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, παρουσία του κοινού νομικού τους εκπροσώπου Γιώργου Ζελελίδη και έναν ακόμη εκπρόσωπο του κάθε ποδοσφαιριστή.

Οι δυο πλευρές τα βρήκαν για τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλών μέσα από τις διατάξεις του άρθρου 99. Ουσιαστικά η συμφωνία αφορά μία μείωση της τάξης 45%-55% με αποπληρωμή στις 60 δόσεις για τον καθένα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ κέρδισε άπαντες με την στάση του. Σύμφωνα δε με πληροφορίες η πρώτη από τις 60 δόσεις είναι να δοθεί τον Αύγουστο.

Κατά τα άλλα κι ενώ οι υπό δοκιμή Ρόμπερτ Σταμποζλίεφ και Παναγιώτης Αχείμαστος έφθασαν στο Πράβετς και συμμετείχαν στην απογευματινή προπόνηση του Άρη για την θέση του δεξιού μπακ εκτός του Αχείμαστου στα υπόψη είναι πάντα ο Δημοσθένης Κοσμίδης του Εθνικού Γαζώρου.

Σημαντικό ρόλο στο φλερτ αναμένεται να παίξει ο κοινός τόπος καταγωγής των δύο προέδρων. Του Δημήτρη Ηλιάδη του Άρη και του Γιώργου Καλαποτλή του Εθνικού Γαζώρου όπως και του τεχνικού του Άρη Γιάννη Χατζηνικολάου. Όπως και το θέλω της ομάδας των Σερρών να μην του σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη της καριέρας του 24χρονου δεξιού μπακ.

Εν τω μεταξύ το ενδεχόμενο της συμφωνίας με τους Γρηγόρη Παπαζαχαρία και Μανόλη Παπαστεριανό για τα χρήματα που έχουνε λαμβάνει αλλά και την παραμονή τους δεν θα θεωρηθεί ως μεταγραφή αλλά ως ανανέωση. Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνουνε ακόμη δύο μεταγραφές άνω των 24 ετών μετά τον Ροκ Έλσνερ με την μία να υπάρχει επιθυμία να είναι ο Σουμπίνιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ