ΑΡΗΣ

Σε συμφωνία με Καλαϊτζίδη

Σε συμφωνία με Καλαϊτζίδη
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα αποτελέσει τον νέο προπονητή του Άρη μετά τις δύο συναντήσεις που είχε με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, όπου ουσιαστικά επήλθε συμφωνία.

Οι δύο συναντήσεις που είχε με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Άρης αποδείχθηκαν αρκετές ώστε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ουσιαστικά να έχει συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Καθοριστική ουσιαστικά ήταν η συνάντηση όπου παρόντος του 57χρονου τεχνικού ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτης Στεφανίδης, και ο παλιός πρόεδρος της ομάδας Δήμος Δασυγένης που μόνο τυχαία δεν ήταν.

Η συνάντηση εξελίχθηκε με ταύτιση ουσιαστικά απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών όπου υπήρξε συμφωνία στο γενικό πλάνο με αποτέλεσμα να βρίσκονται πιο κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

Την στιγμή αυτή η συμφωνία μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει και το παραμικρό εμπόδιο ώστε να μην υφίσταται.

Μία συνεργασία που σύμφωνα με πληροφορίες είναι της μορφής 1+1 χρόνια που θα ενεργοποιηθεί με την επίτευξη της ανόδου στην Super League από το πρωτάθλημα της Football League.

Ο Καλαϊτζίδης είναι άριστος γνώστης του πρωταθλήματος της Football League κάτι που μέτρησε σε σημαντικό βαθμό στην προτίμηση που επέδειξε η διοίκηση της ΠΑΕ στο πρόσωπό του. Μάλιστα και στις δύο συναντήσεις του έγινε ξεκάθαρο πως στόχος είναι η συμμετοχή της ομάδας στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Κι όσο για τον Καλαϊτζίδη την στιγμή αυτή αναμένει μετά και την όπως όλα δείχνουν τελική συνάντηση που θα υπάρξει τα επόμενα 24ωρα, ακόμη και σήμερα, να ενημερωθεί για το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου για να μπορεί να κινηθεί για την συγκρότηση του ρόστερ.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι σε καμία από τις δύο συναντήσεις δεν τέθηκε στον 57χρονο τεχνικό δεν τέθηκε θέμα πώλησης είτε του Σωκράτη Διούδη είτε του Μιχάλη Μανιά. Μία εξέλιξη που αποτελεί σκέψη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης στην προσπάθειά της για εξασφάλιση εσόδων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ