ΑΡΗΣ

Ρήξη έξω μηνίσκου ο Παπαστεριανός

Ρήξη έξω μηνίσκου ο Παπαστεριανός
Παπαστεριανός INTIME SPORTS

Ο Μανόλης Παπαστεριανός διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός δεν γλίτωσε τελικά το χειρουργείο που πρόκειται να επισκεφθεί μεθαύριο μετά την ρήξη έξω μηνίσκου που υπέστη ο διεθνής μέσος του Άρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.


Το ευχάριστο για τον Παπαστεριανό μετά το αποτέλεσμα της σημερινής μαγνητικής που υποβλήθηκε ήταν ότι τελικά δεν πειράχθηκε ο χιαστός του όπως υπήρχαν οι φόβοι κατά την χθεσινή πρώτη εξέταση.

Αυτή που διέγνωσε ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, στην ανάπαυλα της χθεσινής αναμέτρησης και πλέον έχει δώσει ραντεβού μαζί του για μεθαύριο στο χειρουργείο.

Σήμερα εξάλλου εκτός της υπογραφής του Μανουέλ Μασάδο που το απόγευμα είναι να κάνει την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου δεν αποκλείεται να πέσουν οι τίτλοι τέλους και με τον Σέρχιο Κόκε. Με την υπογραφή του 29χρονου Ισπανού επίσης μέχρι σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου όπως και με τον 56χρονο Πορτογάλο τεχνικό.

Σε μία μέρα ωστόσο όπου δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει και το μέλλον των Μιχάλη Σηφάκη και Καρίμ Σολτάνι στον Άρη. Ο Κρητικός διεθνής τερματοφύλακας για τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο σαββατιάτικο φύλλο της εφημερίδας "Sportday" και ο Γαλλοαλγερινός που μόνο τυχαίος δεν ήταν ο χθεσινός του αποκλεισμός του από την αποστολή του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.

Αναφορικά με τον Σηφάκη φέρεται να βρίσκεται από σήμερα σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, με καμία από τις δύο πλευρές να μην θέλουνε να φτάσουν στα άκρα. Ο διεθνής Κρητικός τερματοφύλακας που δεν έχει προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής έχει αναθέσει το όλο θέμα στον εκπρόσωπό του που επιστρέφει αύριο από το εξωτερικό και δεν αποκλείεται η ύπαρξη ακόμα και σχετικής συνάντησης.

Συνάντηση δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη και μέσα στο επόμενο 48ωρο της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και με τον Σολτάνι όπου και θα του ζητηθεί να ξεκαθαρίσει την θέση του ώστε να μην χρειαστεί η αναζήτηση λύσης του διαζυγίου του. Το σίγουρο είναι ότι ο Γαλλοαλγερινός δεν έχει δικαιώσει με την μέχρι στιγμής παρουσία του την μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό για την Δ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ