ΑΡΗΣ

"Πρώτη" με Γιάννη Παπαδόπουλο

"Πρώτη" με Γιάννη Παπαδόπουλο

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μπορεί να μην έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου ωστόσο ο 23χρονος μέσος συμμετείχε κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Συμμετέχοντος του Γιάννη Παπαδόπουλου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο 23χρονος διεθνής μέσος και πρώην της γερμανικής Ντιναμό Δρέσδης μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Άρης ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτησή του.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι λίγο μετά την εμφάνισή του στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αρκέστηκε να δηλώσει: "Περιμένουμε να μπουν οι υπογραφές, οπότε δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Θα πούμε περισσότερα, αφού θα έχουν μπει οι υπογραφές και θα έχει τελειώσει το θέμα".

Στην συνέχεια βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας συνοδευόμενος τόσο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη όσο και από το τεχνικό τιμ αφού διέσχισαν τον αγωνιστικό χώρο.

Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης του Άρη η πρώτη φετινή μεταγραφή της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο Μιχάλης Κύργιας υποστήριξε: " Υπάρχει εκπληκτική ατμόσφαιρα, πρωτόγνωρη για μένα. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Δεν το έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο.

Εύχομαι να μπορέσω να ικανοποιήσω αυτόν τον κόσμο και όλους τους υπόλοιπους που θα έρθουν και θα γεμίσουν το γήπεδο. Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά και πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω για να δουλεύουμε. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα έχω το κεφάλι κάτω με σκοπό να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ την ομάδα".

Κι όσο για τον Μπάμπη Οικονομόπουλο που ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια το συμβόλαιό του τόνισε: " Εδώ είναι η οικογένειά μου, δεν μπορούσα να φύγω από την ομάδα. Έχω πολλά να προσφέρω, δεν έχω ζήσει ακόμα τίποτα με την ομάδα και ελπίζω να μη ζήσουμε όσα την περσινή χρονιά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ