ΑΡΗΣ

Πρόβλημα στην γάμπα ο Ουμπίντες

Πρόβλημα στην γάμπα ο Ουμπίντες
INTIME SPORTS

Ο Χαβιέ Ουμπίντες είναι ο δεύτερος πονοκέφαλος του Μανουέλ Μασάδο μετά από τον Ρικάρντο Φατί, εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Μετά τον Ρικάρντο Φατί ο δεύτερος πονοκέφαλος αλλά πιο βαρύς εν όψει του ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Κυριακής για τον Μανουέλ Μασάδο έχει να κάνει με τον Χαβιέ Ουμπίντες.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην γάμπα του με αποτέλεσμα να ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.

Η δυσάρεστη εξέλιξη του τραυματισμού του Ουμπίντες διαπιστώθηκε κατά την σημερινή πρωινή προπόνηση του Άρη με την αυριανή ημέρα να αποτελεί κριτήριο για το αν θα μπορέσει να δώσει το παρών.

Σε μία μέρα, την αυριανή, όπου αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς ομάδας ο Φατί που χθες και σήμερα δεν προπονήθηκε εξαιτίας ενός χτυπήματός του στον αστράγαλο από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Κατά τα άλλα στην σημερινή προπόνηση το ατομικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν Κάρλος Τόχα και Μανόλης Παπαστεριανός ενώ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού ο Νάτσο Γκαρσία και θα ακολουθήσει θεραπεία αποκατάστασης για περίπου 7-10 μέρες.

Εν τω μεταξύ η παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Άρης, Αντώνη Ζαμπέτα, στην Αθήνα θα συνδυαστεί με συνάντηση που είναι να έχει στο Υπουργείο Οικονομικών με τον υφυπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου για το θέμα της ρύθμισης των χρεών στο δημόσιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ