ΑΡΗΣ

Ο Μασάδο περιμένει Φατί εν όψει ΠΑΟΚ

Ο Μασάδο περιμένει Φατί εν όψει ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Με τον Ρικάρντο Φατί να αποχωρεί της πρώτης προπόνησης του Άρη εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ενώ νωρίτερα ο Μανουέλ Μασάδο δεν αναφέρθηκε σε αυτό στην πρώτη του ομιλία

Η αποχώρηση του Ρικάρντο Φατί από την πρώτη προπόνηση του Άρη εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν επόμενο να χαρακτηρίσει την έναρξη της προετοιμασίας.

Όσο για τον Μανουέλ Μασάδο στην πρώτη του ομιλία δεν θέλησε να αναφερθεί στο παραμικρό σε αυτό παρά μόνο στο τελευταίο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και την απώλεια της νίκης.

Ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε με τα όσα είχε να πει στους ποδοσφαιριστές του να σταθεί στο τι έφταιξε με αποτέλεσμα να μείνει το 1-1 και να μην έρθει η τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Super League.

Αυτή που θα έφερνε τον Άρη σε απόσταση ενός βαθμού από την 5η θέση και τον ΟΦΗ που έχει 32 βαθμούς και γενικότερα θα έκανε πιο εύκολο το έργο της στις εναπομείναντες αγωνιστικές στο κυνήγι μιας θέσης στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

" Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Με λίγη ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μασάδο που από αύριο όπως συνηθίζει θα στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Σε μία μέρα όμως όπου σίγουρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Φατί που αποχώρησε από την σημερινή προπόνηση έχοντας κληρονομήσει ένα χτύπημα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη με τον Γάλλο μέσο να είναι να δοκιμάσει να επιστρέψει από μεθαύριο Πέμπτη και μάλιστα σε κανονικούς ρυθμούς.

Κατά τα άλλα στην σημερινή προπόνηση που ακολούθησε του χθεσινού ρεπό ο Κάρλος Τόχα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αφού συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατό του ενώ αποθεραπεία έκανε ο Μανόλης Παπαστεριανός που παραμένει άγνωστο αν θα προλάβει να είναι παρών κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ