ΑΡΗΣ

Προβάδισμα Νάκα για δεξί χαφ

Προβάδισμα Νάκα για δεξί χαφ

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην σημερινή(27/3) προπόνηση του Άρη θα δείξει το πώς προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλων Αρναίας με τους Λιόνη και Νάκα να βλέπουνε ενδεκάδα.

Στην σημερινή προπόνηση του Άρη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα δείξει το πώς προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλων Αρναίας με τους Λιόνη και Νάκα να βλέπουνε ενδεκάδα.

Ο πρώτος για την θέση του δεξιού μπακ αντί του τιμωρημένου Γεωργιάδη και ο δεύτερος για αυτήν του δεξί χαφ απόντος του διεθνή Σουνά.Πρόκειται για τις δύο θέσεις που απασχόλησαν τον 58χρονο τεχνικό του Άρη από την αρχή της εβδομάδας δείχνοντας όμως να έχει καταλήξει σύμφωνα και με το ότι δοκίμασε στην χθεσινή προπόνηση.

Σε αυτήν φάνηκε ότι ο Λιόνης έχει προβάδισμα από τον Σταυρόπουλο για την θέση του δεξιού μπακ και ο Νάκας αντί του Παπαδόπουλου για να ξεκινήσει ως δεξιός χαφ. Κι αυτό γιατί ο Ν' Λουντούλου θα μετακινηθεί ως αριστερό χαφ.

Το πρωί εξάλλου θα διεξαχθούν τα μέτρα τάξης για το παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μεταξύ του Άρη και του Πανσερραϊκού παρουσία εκπροσώπων και των δύο ομάδων. Λογικά η ομάδα των Σερρών θα ζητήσει εισιτήρια δεδομένου ότι και ο Άρης είχε πάρει στο παιχνίδι του Α΄ γύρου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ