ΑΡΗΣ

Προτροπή Σκόρδα στους αρχηγούς

Προτροπή Σκόρδα στους αρχηγούς
Σκόρδας INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Σκόρδας ενήργησε ήδη ως πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης και επικοινώνησε με τους αρχηγούς της ομάδας προτρέποντάς τους να κερδίσουνε τον Ατρόμητο.

Σε επικοινωνία με τους αρχηγούς του Άρη ήρθε ο Λάμπρος Σκόρδας ενεργώντας ως πρόεδρος της ΠΑΕ προτρέποντάς τους να κερδίσουνε τον Ατρόμητο.

Μία κίνηση που έγινε πριν από την προπόνηση ενώ απομένει η τυπική έγκριση από το Πρωτοδικείο για την έγκριση της νέας διοίκησης με πρόεδρο αυτής τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ.

"Θα είμαστε στο πλευρό σας. Κλείστε τα αυτιά σας σε όσα ακούγονται. Πρέπει να τα δώσετε όλα για νίκη το Σάββατο απέναντι στον Ατρόμητο. Σας πιστεύουμε όλους και θα το παλέψουμε όλοι μαζί".

Τάδε έφη μεταξύ άλλων ο Σκόρδας στους αρχηγούς του Άρη που τους γνωστοποίησε ότι μεθαύριο Σάββατο λίγες ώρες πριν από την σέντρα του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα βρεθεί στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Με την παρουσία του θα μιλήσει σε όλη την ομάδα πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι όπου η νίκη είναι μονόδρομος στο κυνήγι της επίτευξης του στόχου της παραμονής.

Εν τω μεταξύ στην σημερινή προπόνηση του Άρη που έγινε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Σούλης Παπαδόπουλος δοκίμασε σχήματα εν όψει του μεθαυριανού παιχνιδιού στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Σε αυτήν συμμετείχε και πάλι ο Ανδρέας Ηρακλής για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα όχι όμως τους Νίκο Ψυχογιό και Κώστα Κοτσαρίδη που ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ