ΑΡΗΣ

Προτροπές από Χατζηνικολάου

Προτροπές από Χατζηνικολάου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου φρόντισε στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του να τους δώσει να καταλάβουνε ότι θα πρέπει να αφήσουνε πίσω τους την ήττα της πρεμιέρας από τον Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη

Μέσα από την ομιλία του ο Γιάννης Χατζηνικολάου φρόντισε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του να καταλάβουνε ότι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την ήττα της πρεμιέρας στην Ριζούπολη από τον Απόλλων Σμύρνης.

Με τον τρόπο αυτό ο Σερραίος τεχνικός του Άρη θέλησε να τους δώσει να καταλάβουνε πως θα πρέπει να γυρίσουν σελίδα και να κοιτάξουν μόνο την επόμενη μέρα όπου την Κυριακή υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Το πρώτο γκολ έδειξε ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Το δεύτερο προήλθε από ατομικό λάθος» είπε χαρακτηριστικά στην αρχική του τοποθέτηση ο 48χρονος τεχνικός του Άρη και πρόσθεσε: «Γνωρίζω ότι είστε και σεις στενοχωρημένοι, όπως κι εμείς. Αλλά πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Κι όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή με την ΑΕΛ Καλλονής στο «Κλεάνθης Βικελίδης»; Ο Χατζηνικολάου έδωσε το σύνθημα της νίκης λέγοντάς τους: «Ψηλά το κεφάλι, προχωράμε. Έχουμε υποχρέωση να κερδίσουμε την Καλλονή και να συνεχίσουμε την αποστολή μας».

Στα θετικά για τον Σερραίο τεχνικό του Άρη είναι ότι μετά από παραπάνω από έναν μήνα μπορεί να υπολογίζει και πάλι για το δεξί άκρο της άμυνάς του στον Νίκο Ψυχογιό καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το φιλικό με την Λίτεξ στο Λόβετς.

Ο Ψυχογιός θα πρέπει να σημειωθεί ότι προπονείται κανονικά τις τελευταίες δυο βδομάδες ενώ σήμερα αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί και ο Μιχάλης Μανιάς που στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στην Ριζούπολη με τον Απόλλων Σμύρνης είχε υποστεί διάστρεμμα Β΄ βαθμού.

Τέλος ο Αλέξης Καραγιάννης ενημέρωσε τον Χατζηνικολάου πως δεν επιθυμεί να δοθεί δανεικός στην Δόξα Δράμας ή στην Γλυφάδα θέλοντας να μείνει στο ρόστερ και να παλέψει για την ευκαιρία που μπορεί να του δοθεί αν και ο Σερραίος τεχνικός του έχει ξεκαθαρίσει την θέση του. Πως δεν είναι στις πρώτες του επιλογές.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ