ΑΡΗΣ

Παρών με Καλλονή ο Μανιάς

Παρών με Καλλονή ο Μανιάς
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Μανιάς υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι της πρεμιέρας στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης ωστόσο θα δώσει κανονικά το παρών την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Παρόντος του Μιχάλη Μανιά θα υποδεχθεί ο Άρης την ΑΕΛ Καλλονής το απόγευμα της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 23χρονος επιθετικός μπορεί την περασμένη Κυριακή να είχε υποστεί διάστρεμμα Β΄ βαθμού στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League στην Ριζούπολη με τον Απόλλων Σμύρνης αλλά δείχνει να κερδίζει την μάχη με τον χρόνο.

Ο Μανιάς που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και χθες, θα το επαναλάβει και σήμερα και θα δοκιμάσει να προπονηθεί – συντηρητικά ή όχι θα φανεί στην πράξη – αύριο με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτό προέκυψε μετά την σημερινή πρωινή εξέταση από τον γιατρό του Άρη Βαγγέλη Πανταζή όπου διαπιστώθηκε πως παρά την σοβαρότητα του τραυματισμού του το πόδι του έχει ήδη ξεπρηστεί σε σημαντικό βαθμό.

Για κάθε περίπτωση πάντως ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει ως εναλλακτική λύση τον σκόρερ του πρώτου φετινού γκολ του Άρη τον Νίκο Αγγελούδη που ήταν και ο πρώτος σκόρερ των φιλικών παιχνιδιών της προετοιμασίας.

Εν τω μεταξύ και όσον αφορά στο θέμα των δανεισμών που καλείται να διευθετήσει η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μέσα στο επόμενο δεκαήμερο μόνο εύκολο δεν φαντάζει στην προσπάθεια να αποσυμφορηθεί το υπάρχον ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα οι Άντι Ρένια, Αλέξης Καραγιάννης και Παντελής Αντωνιάδης που έχουν πολυετή συμβόλαια θα γίνει προσπάθεια να δοθούν δανεικοί σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και χρόνο συμμετοχής με κριτήριο απλώς το οικονομικό.

Όσο για τους Γιώργο Μαργαρίτη και Στέλιο Τσουκάνη τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται τον επόμενο Ιούνιο κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να φύγουν μόνο ως ελεύθεροι.

Ο Μαργαρίτης δεν αποδέχθηκε την προοπτική να μετακομίσει στον Πιερικό για την νέα χρονιά ενώ ο Τσουκάνης αν δεν βρει ομάδα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα παραμείνει στην διάθεση του Χατζηνικολάου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ