ΑΡΗΣ

Προτροπές από τον Κάλας

Προτροπές από τον Κάλας
Κάλας

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου βρέθηκε το Σάββατο (7/2) ο Αλεξ Κάλας που μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη παρακολουθώντας ένα μέρος της προπόνησης.

Ο Άλεξ Κάλας βρέθηκε σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπου μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και παρακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης.

Η παρουσία του αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στους οποίους μίλησε για πρώτη φορά μετά από τον ερχομό του στην Θεσσαλονίκη.

«Μην ανησυχείτε πλέον για τίποτα, όλα θα μπουν σε μια σειρά. Είμαστε στο πλευρό σας και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε την άνοδο.

Θέλω πλέον να επικεντρωθείτε στο γήπεδο, στην προπόνηση και να μην σας άλλα προβλήματα», σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Κάλας.

Το παρών στην προπόνηση του Άρη έδωσε σήμερα κανονικά ο Αλέξανδρος Καλογέρης, καθώς ο έμπειρος μέσος παρά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις εξασφάλισε άδεια μέχρι την Τρίτη.

Αυτό σημαίνει ότι θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Καμπανιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προσφέροντας μία ακόμη λύση στον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η μετάθεση του αγώνα με τον Καμπανιακό από σήμερα για την Δευτέρα ευνοεί και στην περίπτωση του Στέλιου Νάκα, καθώς θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής που από αύριο αποκτάει δικαίωμα συμμετοχής. Δηλαδή ακριβώς έναν μήνα μετά το τελευταίο του παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών για τον θεσμό του Κυπέλλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ