ΑΡΗΣ

Πρόταση με διορία σε Γιακούποβιτς

Πρόταση με διορία σε Γιακούποβιτς
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης κατέθεσε πρόταση στον Ελντίν Γιακούποβιτς του Ολυμπιακού Βόλου για συμβόλαιο δύο ετών.

Κίνηση που φανερώνει ότι μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα που ήρθαν από το Βέλγιο για την κατάσταση του γονάτου του Μιχάλη Σηφάκη, καθώς κινδυνεύει να μείνει ακόμη και έξι μήνες εκτός δράσης.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Γιακούποβιτς φέρεται να δόθηκε διορία να απαντήσει μέχρι την Παρασκευή, ενώ βρίσκεται και στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Ουσιαστικά ο Μιχάλης Σηφάκης βρίσκεται προ των πυλών του χειρουργείου, ελέω χονδροπάθειας, που είναι πολύ πιθανό να τον αφήσει ακόμη και έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.


Ένα χρονικό διάστημα που αν επαληθευτεί, ουσιαστικά θα βρει τον Σηφάκη και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους ακόμη και προς τα τέλη Μαρτίου. Που σημαίνει ότι θα χάσει σχεδόν ολόκληρη τη φετινή αγωνιστική περίοδο.


Επίσης θα κληθεί να καταβάλλει έναν πραγματικό αγώνα δρόμου για να μπορέσει να διεκδικήσει θέση βασικού με την Εθνική μας ομάδα και πολύ περισσότερο σε περίπτωση πρόκρισής της στα παιχνίδια του EURO.


Με την διαφαινόμενη απουσία του Σηφάκη, ο Σάκης Τσιώλης δεν ήταν δυνατόν να ρισκάρει να βγάλει όλη την υπόλοιπη φετινή χρονιά με τους Μάρκο Βελλίδη και Σωκράτη Διούδη.


Με δεδομένο ότι οι μόνοι τερματοφύλακες που είναι προς απόκτηση μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι αυτοί του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, αρκεί να επικυρωθεί ο υποβιβασμός τους στην Δ' Εθνική, ήταν επόμενο και χωρίς πολύ σκέψη να δώσει το ΟΚ στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να κινηθεί για τον πιο γνώριμό του.


Τον Γιακούποβιτς, που τον είχε επιλέξει ο Καρδιτσιώτης τεχνικός για λογαριασμό της θεσσαλικής ομάδας το περασμένο καλοκαίρι και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυνατότητές του.


Στα συν του Άρη στην περίπτωση του Ελβετού τερματοφύλακα είναι ότι εκτός της παρουσίας του Τσιώλη, από την στιγμή που δεχθεί την πρόταση που του έγινε και αποκτηθεί, δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Κι αυτό γιατί στο ρόστερ της βρίσκεται ήδη ο συμπαίκτης του πέρσι στον Ολυμπιακό Βόλου, Κώστας Καπετάνος, και έπονται και οι νυν συμπαίκτες του στην ομάδα της Μαγνησίας, Πάπα Σανκαρέ, Χαβιέρ Ουμπίντες και Νοέ Ακόστα.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα συν του φλερτ του Άρη σε σχέση με αυτό του Παναθηναϊκού με τον Γιακούποβιτς, είναι ότι του έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση και δεν έχει προχωρήσει απλώς σε μία κρούση ενημέρωσης ενδιαφέροντος.


Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη απόκτησης τερματοφύλακα, αφού μετά την πώληση του Αλέξανδρου Τζόρβα στην Παλέρμο και τον τραυματισμό του Στέφανου Κοτσώλη, είναι τιμωρημένος και ο Ορέστης Καρνέζης, με αποτέλεσμα να έχει μείνει μόνο με τον Στέφανο Καπίνο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ