ΑΡΗΣ

Πρόταση σε Κανακούδη

Πρόταση σε Κανακούδη
Κανακούδης INTIME SPORTS

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη βρίσκεται ο Πέτρος Κανακούδης έχοντας πρόταση ήδη στα χέρια του. Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα οι «κίτρινοι» εκτός του Νίκου Γεωργιάδη στο αυριανό ντεμπούτο του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Ο Πέτρος Κανακούδης βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη έχοντας πρόταση ήδη στα χέρια του για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας. Ο 30χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος τον Νοέμβριο από την Κέρκυρα παραμένει ελεύθερος αφού δεν ήρθε σε συμφωνία με τις ομάδες που βρέθηκε σε συζητήσεις από την Κύπρο.

Την στιγμή αυτή πάντως εκτός του Άρη ο Κανακούδης έχει στα χέρια του πρόταση και από την Ομόνοια που δείχνει να τον δελεάζει. Κι όσο για το ατού της ομάδας της Θεσσαλονίκης η παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που τον είχε τεχνικό του τόσο στους Λύκους όσο και στην Βέροια.Κι όσο για την ενίσχυση της επίθεσης επανήλθαν για τρίτη φορά σενάρια και για τον Βασίλη Κωνσταντινίδη.

Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι όταν και είχε συμφωνήσει με την τότε διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά απορρίφθηκε από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, και η δεύτερη στην διάρκεια του Δεκέμβρη με τις συζητήσεις να κόλλησαν στις απαιτήσεις της Δόξας Δράμας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με την απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 1 ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο νέος τεχνικός της ομάδας, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της πόλης) που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σουνάς, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Καλογέρης, Σταυρόπουλος, Γκίνο, Λιόνης, Ντούνγκα και Βασιλόπουλος.

Παρόντες σε αυτήν και οι Ν΄ Λουντούλου, Καλογέρης, Σαμαράς και Φυσέκης που βγήκανε τα δελτία τους και απομένει να εκδοθεί το δελτίο και του Σανιά. Κι όσο για τον Γεωργιάδη να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής, με το ντεμπούτο να γίνεται κόντρα στον Καμπανιακό στις 8 Φεβρουαρίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ