ΑΡΗΣ

Προπονητής μέχρι την Δευτέρα

Προπονητής μέχρι την Δευτέρα
INTIME SPORTS

Επιθυμία του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης είναι ακόμη και μέχρι την Δευτέρα να έρθει σε συμφωνία με τον προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η εισήγηση της γενικής συνέλευσης της Super League με το ΟΚ και της ΕΠΟ για τις ομάδες που δεν είχανε εξασφαλίσει αδειοδότηση για την νέα αγωνιστική περίοδο είχε σαν αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ΠΑΕ Άρης.

Προτεραιότητα του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης είναι ακόμη και μέχρι την Δευτέρα να συμφωνήσει με τον προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου και να ακολουθήσει σε πρώτη φάση η συμφωνία με τον Νόε Ακόστα.

Για τη θέση του προπονητή του Άρη στην νέα αγωνιστική περίοδο έχουν ήδη ακουστεί τα ονόματα των Μάκη Κατσαβάκη και Νίκου Αναστόπουλου ενώ δεν αποκλείεται να προτιμηθεί το δίδυμο των Μιχαλήτσου - Σεμερτζίδη αλλά και να απασχολήσει ο Γιώργος Χατζάρας.

Όπως και να έχει θέλω των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης είναι το όλο θέμα να έχει κλείσει μέχρι την Δευτέρα. Σε μία μέρα που όλα έδειχναν πως θα γινότανε η πρώτη της προετοιμασίας που σύμφωνα και με την ενημέρωση προς τους ποδοσφαιριστές που έχουνε συμβόλαιο έχει οριστεί για μία εβδομάδα μετά.

Για τις 9 Ιουλίου.Όσον αφορά δε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη μετά την χθεσινή απόφαση της γενικής συνέλευσης της Super League για τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις ποδοσφαιριστών για τις ομάδες που δεν είχανε εξασφαλίσει αδειοδότηση σε πρώτο πλάνο είναι η ανανέωση με τον Νόε Ακόστα.

Ερωτηματικό παραμένει αν κάτι ανάλογο συμβεί και με τον Σάκη Πρίττα όπως και το αν η μία από τις μεταγραφές θα είναι ο Άγγελος Χαριστέας που παραμένει ελεύθερος μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό.Τέλος μέχρι αύριο το πρωί τελικά αναμένεται να έχουνε καθαρογραφεί οι αποφάσεις των προσφυγών των Καστίγιο, Φατί, Σανκαρέ και Ντίκο που ουσιαστικά θα αφήσει τους τέσσερις ποδοσφαιριστές ελεύθερους από το ρόστερ του Άρη. Παράλληλα η διοίκηση της ΠΑΕ επιχειρεί να πετύχει συμφωνία μαζί τους για καταβολή μόνο των δεδουλευμένων τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ