ΑΡΗΣ

Πρόμπιερζ: "Θα είμαι στο EURO"

Πρόμπιερζ: "Θα είμαι στο EURO"
INTIME SPORTS

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ σε δηλώσεις του εν όψει του αυριανού αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στην Πελοπόννησο υποστήριξε πως θα είναι στο EURO του καλοκαιριού

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δήλωσε στην κάμερα της NOVA ότι θα είναι παρών στο προσεχές EURO που θα διεξαχθεί εκτός της Ουκρανίας και στην πατρίδα του την Πολωνία όχι όμως αν θα είναι στο τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Όσο για το αυριανό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη υπογράμμισε πως γνωρίζει ότι την ομάδα του την περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι χωρίς να θέλησε να σταθεί ιδιαίτερα ότι αντίπαλος τεχνικός θα είναι ο προκάτοχός του στην ομάδα του Άρη Σάκης Τσιώλης.

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δήλωσε: " Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Για παράδειγμα στο Champions League είδατε την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να χάνει μέσα στην Βασιλεία, κάτι που κανείς αρχικά δεν θα το πίστευε. Γι΄ αυτό το ποδόσφαιρο είναι ωραίο, διότι κρύβει πολλές εκπλήξεις. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε, ανεβάζοντας την απόδοσή μας και παίζοντας καλύτερα".

Για την παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης υποστήριξε: " Είναι δύσκολο να έχω κάποια άποψη γιατί δεν τον ξέρω προσωπικά. Ούτως ή άλλως, τώρα παίζουν πολλοί παίκτες που δεν αγωνίζονταν όταν ήταν ο προπονητής αυτός στην ομάδα. Αυτό που ελπίζω, είναι να παίξουμε, όπως εγώ θέλω μέσα στο γήπεδο, χωρίς να κοιτάω τι θα κάνει ο αντίπαλος προπονητής".

Για το εάν αποτελεί κίνητρο γι αυτούς τους ποδοσφαιριστές που δεν έπαιζαν (επί Τσιώλη) να αποδείξουν πράγματα, τόνισε: " Θα πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους. Πάντως αυτοί που θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα, είναι βασικό πρώτα για τους ίδιους να τα δώσουν όλα και μετά για την ομάδα".

Για το βαρύ πρόγραμμα του Άρη σημείωσε: " Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο από δω και στο εξής, ειδικά όταν δεν δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ένα παιχνίδι που το θεωρούμε εύκολο, μπορεί να γίνει δύσκολο".

Σε ερώτηση για το εάν είναι έτοιμος για την Εθνική Πολωνίας ο Πρόμπιερζ απάντησε πως: " Αυτήν την στιγμή εργάζομαι στον Άρη και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Άρη. Αυτό μ΄ ενδιαφέρει, όλα τ΄ άλλα δεν με αφορούν αυτή τη στιγμή".

Για το εάν θα είναι το καλοκαίρι στο EURO έξυπνα σημείωσε: " Θα είμαι στο EURO γιατί διεξάγεται στη Πολωνία. Θα είμαι, λοιπόν, εκεί!".

Τέλος για τον όμιλο Ελλάδας, Πολωνίας, Τσεχίας και Ρωσίας, είπε: " Είναι ένα γκρουπ στο οποίο θεωρούν όλοι ότι είναι ευχαριστημένοι από την κλήρωση, αλλά μετά τα πρώτα παιχνίδια, δύο ομάδες θα μείνουν απογοητευμένες. Όλοι πιστεύουν ότι το γκρουπ είναι σχετικά εύκολο, όμως κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ πιο δύσκολο απ΄ ότι για παράδειγμα το γκρουπ της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Πορτογαλίας.

Διότι αν βγει κάποιος έξω, όλοι θα πουν εντάξει, ήταν δύσκολο γκρουπ, ενώ όποιος αποκλειστεί από τον άλλο όμιλο, θα θεωρηθεί η πιο αποτυχημένη ομάδα της διοργάνωσης. Και επιπλέον οι ομάδες που θα προκριθούν απ΄ αυτόν τον όμιλο, θα βρουν απέναντί τους πιο δύσκολους αντιπάλους. Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, η διοργάνωση θα κρύβει πολλές εκπλήξεις".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ