ΑΡΗΣ

Πρόμπιερζ: "Να κοιταχτούμε στον καθρέφτη"

Πρόμπιερζ: "Να κοιταχτούμε στον καθρέφτη"
INTIME SPORTS

Η ομιλία σε αυστηρό τόνο του Μίχαλ Πρόμπιερζ στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση στην Τρίπολη με τον Αστέρα τους βρήκε σύμφωνους.

Οι συζητήσεις των ποδοσφαιριστών του Άρη που ακολούθησαν της χθεσινής σε αυστηρό τόνο ομιλίας του Μίχαλ Πρόμπιερζ εν όψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου τους βρήκε σύμφωνους.

Βέβαια αυτό που απομένει να φανεί είναι να το δείξουνε το απόγευμα της Κυριακής και στην πράξη στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό.

Ο Πρόμπιερζ με τα λεγόμενά του έθεσε τους ποδοσφαιριστές του ουσιαστικά προ των ευθυνών τους ώστε να σταθεροποιήσουν από εδώ και στο εξής την απόδοσή τους.

" Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Να κοιταχτεί ο καθένας μας στον καθρέπτη και να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση".

Αυτές ήταν ουσιαστικά οι κουβέντες που αντάλλαξαν στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Άρη σχεδόν 24 ώρες μετά τον εξάψαλμο του 39χρονου Πολωνού τεχνικού.

Εν τω μεταξύ στο γνώριμό του «Κλεάνθης Βικελίδης» βρέθηκε σήμερα ο μέχρι τα τέλη του Αυγούστου ποδοσφαιριστής του Άρη Κρίστι Βανγκέλι με τον διεθνή Αλβανό αμυντικό να εκμεταλλεύτηκε, όπως και πριν από έναν μήνα την άδεια που είχε εξασφαλίσει από την ομάδα του. Την ουκρανική Τσερνομόρετς.

Ο Βανγκέλι που πήγε απευθείας από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παρακολούθησε την προπόνηση του Άρη και μετά το τέλος της κατέβηκε στα αποδυτήρια έχοντας συνομιλία με τους πρώην συμπαίκτες του.

Τέλος ο Ευθύμης Κουλουχέρης πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο από την 1η Ιανουαρίου του 2012 με το μόνο που απομένει για τον 30χρονο Καρδιτσιώτη κεντρικό αμυντικό να είναι να ανακοινωθεί η απόφαση της προσφυγής που κατέθεσε κατά της ΠΑΕ Άρης. Προσφυγή με την οποία επιδίωξε την ελευθερία του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και ένα ποσό της τάξης των 250.000 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ