ΑΡΗΣ

Φεύγει ο Πρόμπιερζ από τον Άρη!

Φεύγει ο Πρόμπιερζ από τον Άρη!
Μίχαλ Πρόμπιερζ INTIME SPORTS

Πολωνική ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις του Πρόμπιερζ σύμφωνα με τις οποίες θα φύγει από τον Άρη λόγω οικονομικών προβλημάτων! Δείτε αναλυτικά.

Την ώρα που ο Μίχαλ Πρόμπιερζ συζητάει με τους ανθρώπους του Άρη για την ενίσχυση της ομάδας, πολωνικό δημοσίευμα αναφέρει ότι θα αποχωρήσει- ακόμα και εντός της ημέρας- από τον σύλλογο!

Συγκεκριμένα η sport.pl φιλοξενεί δηλώσεις του Πρόμπιερζ σύμφωνα με τις οποίες φεύγει από τους κιτρινόμαυρους λόγω της τραγικής οικονομικής τους κατάστασης.

Φεύγει ο Πρόμπιερζ από τον Άρη!

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

"Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ φεύγει από την Θεσσαλονίκη! Πιθανότατα να λύσει το συμβόλαιο ακόμα και την Παρασκευή και να γυρίσει στην Πολωνία. Είναι μια είδηση που προκαλεί έκπληξη καθώς ο Πρόμπιερζ τα πηγαίνει πολύ καλά στην Ελλάδα. Όταν πήγε στις αρχές Νοέμβρη στην ομάδα, ο Άρης είχε μόνο 4 ισοπαλίες και ήταν για να υποβιβαστεί.

Τώρα έχει ήδη 14 πόντους και είναι στη 10η θέση της βαθμολογίας, νικώντας ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Παναναθηναϊκός. Γιατί λοιπόν φεύγει;

- Εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης στον σύλλογο που είναι τραγική. Μόλις τώρα ανακάλυψα ότι παίκτες δεν έχουν πάρει τα χρήματά τους εδώ και 7 μήνες και τον Γενάρη μπορεί να αποχωρήσουν, είπε ο Πρόμπιερζ."

Δείτε εδώ το δημοσίευμα

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ