ΑΡΗΣ

Πρόμπιερζ: "Δεν μπορώ να πω ποιο είναι το πρόβλημα"

Πρόμπιερζ: "Δεν μπορώ να πω ποιο είναι το πρόβλημα"
INTIME SPORTS

Η ήττα του Άρη από την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων ήταν επόμενο να απογοητεύσει τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, που δεν μπόρεσε να βρει ποιο είναι το πρόβλημα.

" Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα", είπε χαρακτηριστικά στην Συνέντευξη Τύπου ο 39χρονος Πολωνός τεχνικός του Άρη, Μίχαλ Πρόμπιερζ, για την ήττα με 1-0 από την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.


Αναφερόμενος δε για την επόμενη μέρα του σημερινού παιχνιδιού τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα χωρίς να θέλησε να αναφερθεί στο ποιο είναι το πρόβλημα που υπάρχει.

Στην αρχική του τοποθέτηση για το παιχνίδι ο Πρόμπιερζ δήλωσε: " Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Πίστευα ότι θα κερδίσουμε. Γνωρίζαμε ότι η Κέρκυρα θα κάνει τα πάντα για την νίκη.


Προετοιμαστήκαμε καλά, αλλά δεν σταθήκαμε καλά και υστερήσαμε σε δύο τρεις φάσεις στην τελική πάσα. Μπήκαμε με ένα σκεπτικό να αλλάξουμε κάποια πράγματα, δεχτήκαμε όμως νωρίς το γκολ και βγήκαμε εκτός πλάνων κι αναγκαστήκαμε να βγούμε μπροστά.


Είναι δύσκολο να κερδίσεις ένα ματς, όταν προς το τέλος κάνεις τρία σουτ στο τέρμα και δεν κάνεις γκολ. Τώρα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε μία ομάδα με χαρακτήρα και βέβαια ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία".


Όσον αφορά το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης, τόνισε: " Προσπαθούμε να δώσουμε κάποια πράγματα στην προπόνηση. Ως προπονητής είμαι πολύ απογοητευμένος, όμως πρέπει να έχω υπομονή, αλλιώς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε".


Κλείνοντας ο Πρόμπιερζ ξεκαθάρισε ότι: " Απλά δεν μπορώ να πω ποιο είναι το πρόβλημα", και κατέληξε: " Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνουμε εμείς μέσα στον αγώνα. Πάλι χάσαμε, όπως στην Τρίπολη και στο ματς με τον Πανιώνιο. Δεν έχουμε χρόνο να διορθώσουμε στην προπόνηση πράγματα, διότι θα υπάρξουν πολλά παιχνίδια και θα πρέπει μέσα από τα ματς να διορθωθούμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ